Sezona je zatvorena. Šlag na kraju. Čakovec.

Službeno završavam sezonu blagdana. Sve isprike zašto slaviti su gotove. Ali za kraj, pokazujem vam nešto totalno posebno… Handmade carstvo mame, profesorice i FB blogerice Klaudine Mumić. Nakon ovog sigurno nema depresije.

Klaudina i ja dopisujemo se valjda od prvog dana koliko postoji dblog. Dogovaramo se za razne suradnje, kave i fotkanje njezine kuće u Čakovcu.

Plan je bio da Vjekoslav Skledar i ja odemo do nje par tjedana prije Božića. No, kako uskladiti djecu, njene, moje, obaveze i dobiti 3-4 sata mira za fotkanje? I kada smo imali datum netko od djece se razbolio. Pa onda opet termin, pa drugo dijete, pa onda moji… Pa skijanje, pa već evo sredina prvog mjeseca i, navodno, najdepresivniji dan u godini.

Ako je netko danas malo loše volje, evo nešto što bi vas moglo razveseliti. Fotke blagdanske atmosfere u Klaudininom domu.

Moja prva preporuka je da pogledate malo fotke njezina doma i njezinih handmade dekoracija, a odmah zatim i njezinu Facebook stranicu Home Decor, Lifestyle and More i da pratite njezine gotovo svakodnevne instalacije.

Evo i galerije s njenog Facebook bloga Home Decor, Lifestyle and More