Radijatori koje više ne želite skrivati

Skulptura? Ma ne, pogledajte malo bolje… Danas vam pričam priču o dizajnerskim radijatorima. Da, čak i oni mogu biti lijepi

Imam jednu bolest, a vjerujem da ju mnogi od vas isto imaju – grozim se običnih “Lipovica style” radijatora. U kojem god interijeru nešto radim, dekoriram, stiliziram, snimam… jedno od prvih pitanja je kako ćemo sakriti radijatore?

Hoćemo ih sakriti iza zavjese, staviti preko njih neku deku ili stolnjak, hoćemo ih sakriti nekom slikom, nekom rešetkom da su manje vidljivi? Sto je ideja, ali ni jedna nije savršena, osim možda ove…

Vodotehnika

Ili podno grijanje ili da se ugrade malo drugačiji radijatori koji uopće ne liče na radijatore.

Vodotehnika

Naime, na tržištu postoje radijatori koji su lijepi i koji uistinu ne izgledaju kao obični radijatori, a jedan od vodećih proizvođača je talijanska tvrtka BREM koja je dobitnik brojnih dizajnerskih nagrada.

Vodotehnika

– U našoj ponudi imamo više od 50 različitih modela radijatora tvrtke BREM koje odlikuje suvremeni dizajn, inovativnost, ali i kvaliteta. Naime, svi su napravljeni od čelika najviše kvalitete, a mogu se naručiti u bilo kojoj veličini uz mogućnost odabira među više od 80 boja. Većina njih može biti i električna, a u svakom obliku i dimenziji radi se o pouzdanom partneru kakvog zahtjeva današnja moderna arhitektura – bilo u kupaonskom, dnevnom, prodajnom, izložbenom ili ugostiteljskom prostoru – objasnila je Gordana Barun iz Vodotehnike, upoznavši nas malo sa kompletnim asortimanom.

Vodotehnika

Pa evo nekoliko mojih favorita, podijeljenih u par glavnih kategorija:

Radijatori koji podsjećaju na skulpturu…
Radijatori koji podsjećaju na umjetničku sliku…
Plošni i gotovo nevidljivi…
Radijatori koji su idealni za kupaonice i držanje ručnika…

Ili pak reinterpretacije s nekim dizajnerskim pomakom…