Osam im je godina tek. I napokon su i u Splitu

Na raskrižju Poljičke i Bušićeve ulice u Splitu Prostoria je otvorila svoj najveći showroom u Hrvatskoj

Split je dobio dizajnersku poslasticu. Veliki showroom Prostorije na površini od čak 600 kvadrata. O čemu se točno radi, ispričale su nam cure iz Prostorije:

– Na važnom prometnom raskrižju Poljičke i Bušićeve ulice, u potpuno ostakljenom, suvremeno uređenom prostoru, izložili smo s ponosom rezultate 8-godišnjeg rasta i razvoja Prostorie. Ovo je najveći Prostorijin showroom i jako smo sretni što konačno imamo adekvatan prostor u Splitu i što smo otvorili vrata novim suradnjama i novih lijepim pričama.

Uvjereni smo da osim dobrog dizajna i publika cijeni činjenicu da smo potpuno hrvatski brand i da naša kompletna kolekcija nastaje u Hrvatskoj, pod jednim krovom na 14.000 m2 proizvodnog prostora u Sv Križu Začretje – kažu u Prostoriji.

Uz već dobro poznate Prostoria klasike kao što su Revolve, Up lift, Polygon, Cloud, Match, izloženi su i najnoviji dizajn produkti prezentirani ovog proljeća na sajmu u Milanu kao što je Lowlife sofa i nove stolice Oblikant, Bik, i nova serija namještaja za vanjsku upotrebu Osmo.

– Uvjereni smo da u Splitu postoji brojna publika koja se već veseli našem novom prostoru i da ćemo vrlo brzo privući pažnju novih ljubitelja suvremenog dizajna. Pozivamo sve da nas posjete u salonu, popiju s nama kavu i uživaju u atmosferi – kažu cure iz Prostorije.