Potpuno nestvarno. Stan u Varšavskoj.

Božić je vrijeme kada volimo pretjerivati i možda baš zato ću vam pokazati jedan stan koji ima vjerojatno najviše figurica, ukrasa, ogledala, lampi, antikviteta na jednom mjestu…

Volim vam pokazivati stanove s karakterom. Stanove o kojima ćete pričati, koji će vas inspirirati, koji imaju neku zanimljivu ideju ili jednostavno mislim da bi vam se mogli svidjeti.

Borko Vukosav

Ovaj stan nekima od vas se neće svidjeti i da, znam da će bit komentara – pa kako se ovim ljudima da čistiti svu tu prašinu sa svih tih figurica… Sasvim je to legitimno pitanje, ali čak i mene, osobu koja voli jednostavne, ravne linije i “arhitektonske” čiste interijere, ovaj stan se baš dojmio.

Borko Vukosav

Znate zašto? Zbog autentičnosti i dosljednosti.

Borko Vukosav

Naime, volim interijere koji su dosljedni, autentični i hrabri te kada vidite da su oni odraz načina života svojih vlasnika.

Borko Vukosav

Ova vlasnica, zamolila me da ništa ne pričam o njoj i naravno da ću ispoštivati taj dogovor.

Borko Vukosav

Zavirimo zajedno u 120 kvadrata stana koji me podsjeća kao da je u njemu vrijeme stalo, a zapravo nije.

Borko Vukosav

– U ovaj stan preselili smo se prije dvije godine i u njemu je namještaj kojeg godinama skupljam. To je namještaj kojeg sam kupila po raznim antikvitetima i sajmovima u Americi gdje sam živjela, ali i namještaj koji je godinama bio u ovom stanu, samo ga je trebalo obnoviti i udahnuti mu neki novi život – priča vlasnica koja se i sama bavi restauracijom starih stvari te koja je u Americi studirala unutarnje uređenje.

Borko Vukosav

– Neke stvari su vrijedne, neke samo sentimentalno, a neke mi je bilo žao baciti, pa sam se trudila uklopiti ih u prostor – objašnjava vlasnica, zapravo dajući nam odličan recept kako iskombinirati stvari koje možda međusobno ne pašu dobro – samo ih obojite u bijelo.

Borko Vukosav

Sobe ipak, tonalitetom odskaču od ostatka stana.

Borko Vukosav

– Roza po kćerinoj želji, plava soba za sina, a nebeska, za mene – kaže.

Borko Vukosav

Kako to stvarno izgleda, pogledajte u ovoj velikoj fotogaleriji Borka Vukosava. Uzmite si vremena i uživajte u svakom detalju.