Počela božićna sniženja. Istražili smo ponudu

Meblo Trade u salonima i na webshopu ima popuste do čak 60% na kompletan asortiman namještaja, rasvjete, božićnih dekoracija i opreme za dom

Završiti posao na vrijeme, kupiti još onaj jedan poklon koji je ostao, ići u nabavku hrane i pića, kupiti bor, okititi ga, peći kolače, staviti puricu u salamuru… Znam, grozna je gužva, a ja sada pričam o sniženjima.

No, kada malo otpusti gužva, onda lijepo u miru pročitajte ovaj tekst – do 27. prosinca u svim Meblo Trade salonima i na njihovom webu meblo.hr u tijeku su popusti do 60 posto na namještaj, rasvjetu, opremu za dom (link).

Najveći popust je na kuhinje po mjeri – i to 50 posto na Alples kuhinje uz koje dobivate i gratis radnu ploču. Slovenske Alples kuhinje proizvode se još od davne 1955. godine, no osim klasičnih kuhinja, u ponudi imaju i modernije modele. Evo linka na katalog.

VARIA PURION / MEBLO TRADE

Veliki popust je i na njemačke kuhinje Varia Purion. Postoji velik broj modela kuhinja, preko 80 različitih boja i izvedbi fronte, 17 boja trupa ormara, preko 40 boja radnih ploča, 75 modela ručkica, preko 2000 različitih elemenata… Zaista, može se napraviti sve što zamislite. Popust je i na Vivari by Nobilia, talijanske Astra kuhinje, kuhinje hrvatskog proizvođača Sphera.

Dobra vijest je da sve možete riješiti i bez izlaska iz kuće. S konkretnim upitom možete se obratiti Meblovom stručnjaku za razradu kuhinja na e-mail studio@meblo.hr

VARIA PURION / MEBLO TRADE

Osim kuhinja, veliki popusti su i na trosjede, dvosjede, fotelje i ostale sjedeće garniture i to poznatih talijanskih proizvođača. Evo linka na ponudu.

MIOTTO / MEBLO TRADE

Odlični popusti su i na stolove i stolice, a u ponudi ćete pronaći blagovaonice renomiranih proizvođača kao što su CalligarisMIDJMiotto Design, Kave Home.

CALLIGARIS / MEBLO TRADE

Popusti su i na divne tepihe, asortiman Karea, madrace, krevete i čitav asortiman za spavanje. Osim standardnih dimenzija, mogu se izraditi čak i dimenzije po mjeri, prema vašim zahtjevima. Svoj upit o toj opciji možete poslati na shop@meblo.hr.

CALLIGARIS / MEBLO TRADE

No, prije no što vam pokažem moju wish listu iz Meblo Tradea, reći ću vam da je na popustu od 22 posto i božićna kolekcija Villeroy & Bocha – evo linka.

I još jedna dobra vijest – Meblo Trade svojim kupcima na Božić i Štefanje daje poseban web popust koji će vrijediti samo za webshop 25. i 26. prosinca. Evo linka.

I za kraj, evo moje wish liste…