Pet božićnih priča iz Emmezete

Božićne dekoracije već su stigle u Emmezetu. Evo što su ove godine pripremili za blagdane

Iz godine u godinu Emmezeta sve više oduševljava s božićnim asortimanom. Pogledajte što su ove godine pripremili:

“Božić voli različite priče, a ove godine izabrali smo 5 najljepših.

Božić i ljubav

Roza u kombinaciji sa crvenom je pun pogodak tokom blagdana! Pomalo neobična, ali izrazito topla, svakom domu donosi ljubav. Zar nije baš to potrebno svakoj obitelji?

Božićno jutro

Bijela boja u kombinaciji s natur detaljima i cozy stylingom poručuje – dobro jutro! Udobni kutak s krznenim prekrivačima, dekoracijom od perja u kombinaciji sa zlatnim detaljima. Inspiraciju pronalazimo u izlasku sunca i bezbrižnim jutrima.

Snježna idila

Ledeno kraljevstvo kao dio doma može funkcionirati s puno bijelih i srebrnih ukrasa uz dašak plave. Stvorite interesantnu igru bijele idiličnosti u svom domu, koja isprobano odlično ide uz plavo i srebrne detalje na bijeloj osnovi. Pustite mašti na volju i zamislite da vam je dom preseljen u iglú na sjevernom polu.

Božić voli tradiciju

Crvena i zelena već godinama tradicionalno vode glavnu riječ u ponudi božićnih ukrasa. Prvo što pomislite kada je Božić u pitanju su tradicionalne crveno-zelene kombinacije. One su najčešće, a mnogima i najljepše. Ove godine Emmezetina preporuka je figurica Orašara kao čuvara dobre zabave uoči blagdana.

Božićni glam

Zlatno, tamno, sjajno, drugačije. Drugom riječju – glamurozno!

Ako volite izaći iz komfora klasičnog i vapite za drugačijim, onda je ovaj izbor božićnih dekoracija onaj koji vam treba.”