Ovo nam je najljepši hotel u Slavoniji, a i šire…

Idemo u Materru, novootvoreni hotel u Čepinu, blizu Osijeka, okružen nesputanim poljima i prirodom… Investitor je lokalna grupacija – Žito grupa. Bravo ljudi.

Jel ovo stvarno? Ili je 3d vizualizacija ili možda AI? Naime, društvene mreže često su pune  “slika” savršenih interijera. Toliko savršenih da se zapitate je li to stvarno ili je to ipak vizualizacija? Nakon pomnog proučavanja, sve češće nailazim na odgovor da je to ipak neki oblik vizualizacije. Vizualizacija je postala ljepša i “realnija” od realnosti…

A onda sam ugledala ovu sliku…

Prelijepo da bi bilo istinito. Upravo to je bio moj prvi komentar kada sam ugledala slike novootvorenog hotela Materra u Čepinu, blizu Osijeka. No, istina je. Hotel je zaista divan. I sretni smo jako što je baš Slavonija dobila jedno tako posebno, dizajnerski osvješteno mjesto.

Naime, nedavno se otvorio hotel Materra, wellness & wholeness hotel koji nudi holistički pristup odmoru (link na hotel).

Hotel je to koji je zamišljen da osvaja srce, osnažuje um i umiruje dušu… Upravo tu ideju prati i uređenje interijera i arhitektura.

Nažalost, nigdje nisam pronašla tko je arhitekt i interior designer ovog divnog hotela, no evo par podataka koje vas možda potaknu da ga posjetite i sve što vas zanima istražite sami.

Hotel ima 61 sobu i jedan predsjednički apartman. Svaka soba pažljivo je osmišljena kako bi spojila udobnost suvremenog dizajna s prirodnim elementima. Hotel ima restoran s domaćom i autentičnom hranom, a ponosni su i na lokalne specijalitete interpretirane na zdraviji način. Posebnost hotela je i u velikom wellnessu na 1500 četvornih metara gdje se nude razni tretmani za opuštanje, ali i uljepšavanje.

Btw kad smo kod uljepšavanja. Hotel se nalazi 200-injak metara od specijalne bolnice Priora koja je specijalna bolnica za estetsku i plastičnu kirurgiju, oftamologiju, ortopediju, dermatologiju i ostale djelatnosti.

Uživajte u slikama hotela… Evo linka na hotel.