Ovako bi ljeto moglo trajati čitave godine…

Što se mene tiče, satima bi mogla sjediti u fotelji i uživati… Evo 7 D stvari iz Lesnine koje bi mi jedino trebale

S kim god pričam, svi spominju samo jedno – godišnji. Koliko još dana, gdje se ide, koliko se ostaje, što će se raditi? Sve je u znaku odmora.

Zato sam ovomjesečni izbor 7 D predmeta u Lesnini posvetila upravo godišnjem odmoru. Ali onoj vrsti godišnjeg koji može početi u svakom trenutku i ne iziskuje nikakve posebne pripreme, solarije, dijete…

Čak i ako ostajete kod kuće na svom balkonu, ovih 7 D predmeta će vam dobro doći, a lako će se prilagoditi i interijeru kada dođu hladniji dani…

I zato izbor počinjem s D vrtnom foteljom iz Lesnine.

Riječ je naime o laganoj pletenoj fotelji s konstrukcijom od tikovine koja se svojim izgledom lako uklapa u eksterijer, ali i interijer. Zamislite samo na njoj još jedan jastuk i dekicu…

Cijena 1699 kn, od 15. do 31. srpnja u svim Lesnina centrima i web-shopu je na D popustu od 10 posto i iznosi 1529,10 kn.

Uz nju će se divno uklopiti i višenamjenski stolić s geometrijskim uzorkom koji je također do kraja mjeseca na D popustu. Cijena 799 kuna, a s popustom 719,10 kn.

Što kad nam netko dođe u naš mali komadić raja? Ponudit ćemo mu stolicu da nam pravi društvo… Ova višenamjenska drvena stolica oduševljava svojom teksturom. Cijena joj je 549 kuna, a s popustom 494,10 kn.

A kad ožednimo moramo nešto i popiti. D čaše, cijena 39,90 kuna, s D popustom do kraja srpnja 35,91 kuna.

Da se ne bi dizali i inkomodirali, tu je i metalni stalak za boce na kojem možete naslagati do devet boca. Voda, vino, limunada, sok… birajte, što god vam paše. Cijena 149 kn, s D popustom 134,10  kuna.

A kad ogladnite…

Ne, to nije gramofonska ploča, nego staklena daska za rezanje koja ima doživotnu garanciju i koja može izdržati čak 280 stupnjeva. Oduševljena sam. Cijena 149 kn, s D popustom 134,10 kuna.

I za kraj tu je nešto što će nam uvijek popraviti dan i možda nas potaknuti na neke nove životne planove… Okvir za slike s natpisom ‘Follow your dreams’ i ‘Do what you love, love what you do’. Cijena 59,90 kuna, s popustom 53,91 kuna.

Evo i galerije ovomjesečnih D predmeta koje možete pronaći u centrima Lesnine  i u Web shopu uz akcijski popust koji traje od danas do 31. srpnja.