Otvorio se najveći Hespo salon u Hrvatskoj. Sneak peek

Od kreveta, madraca i raznih asesoara do preslatkih krevetića za kućne ljubimce. Vodimo vas u Hespo u novom shopping centru Z

Sjećate se velikog crnog gradilišta u blizini City Centera One West koje je godinama stajalo zapušteno? Napokon na tom dijelu grada potpuno drugačija slika. Ondje je otvoren shopping centar, po mnogim trendovima najmoderniji u Zagrebu.

Ovaj shopping centar na jednom mjestu kombinira dvije tipologije – zatvoreni mall-centar, najčešći tip shopping centra s unutarnjom promenadom te strip-centar s trgovinama poredanim u nizu i s ulazom izvana. Ta dva dijela su povezana velikim zajedničkim trgom, na kojeg je mall orijentirano svoje ugostiteljske sadržaje, dječja igrališta i trgovine.

Sandro Lendler

Ono što je mene osobno razveselilo je velik broj trgovina sa stvarima za dom, a ondje je i najveći Hespo centar u Hrvatskoj s velikom zonom udobnosti.

Ovo je 13. po redu Hespo centar u Hrvatskoj, a posebnost ovog dućana je njegova veličina i širina asortimana. Ovdje na čak 600 kvadrata možete pronaći asortiman koji će biti zanimljiv cijeloj obitelji – bakama i djedovima, ali i mlađim ljudima te djeci.

– Uz spavaće sobe, krevete, madrace, podnice i dekoracije, u našem novom showroomu možete pronaći kolekciju dječjih soba, kreveta, madraca i jastuka za djecu, a novitet su i nagrađivane igračke hrvatskog proizvođača Brick By Brick, kojima se u showroomu slobodno možete i poigrati – kažu nam u Hespu, dodajući kako je jedan dio salona rezerviran za djecu dok roditelji u miru razgledavaju dućan.

Sandro Lendler

Off the record – ovo im je uistinu pametna odluka. Znam kako moji klinci obožavaju skakati po krevetima i da se u svakom salonu namještaja crvenim jer se ponašaju kao da su kod kuće.

Sandro Lendler

No, taj osjećaj ugode i doma upravo je ono što se i htjelo postići pri uređenju salona. Kako ovog, tako i svih Hespo salona po Hrvatskoj. Uređenje salona potpisuje naš kućni ured Design House, predvođen mojim suprugom arhitektom Draženom Bankovićem, i arhitektica Suzi Švelić Škevin.

Sandro Lendler

Cigla, beton, drvo sjajan je kontrast finim tkaninama i raznobojnom asortimanu i dekoracijama nizozemskog brenda By Boo kojeg možete pronaći u Hespo salonima.

Sandro Lendler

U Hespu su ponosni i na njihovu malu ali zanimljivu kolekciju krevetića za kućne ljubimce. Naime, kućni ljubimci mnogima su ravnopravni članovi obitelji i za njih žele samo najbolje, baš kao i za sebe. Upravo zbog toga Hespo ima i svoju liniju krevetića za pse i mace koji se mogu prilagoditi izgledu i boji kreveta, fotelje, kauča… Krevetići se mogu i personalizirati i napraviti od iste tkanine kao i vaš veliki krevet, a o svim mogućnostima najbolje je porazgovarati s prodajnim predstavnicima u centru.

Evo još nekoliko fotografija…

Sandro Lendler
Sandro Lendler
Sandro Lendler
Sandro Lendler
Sandro Lendler