Opet malo vaše čarolije…

Još smo u blagdanskom moodu i zavirujemo u domove čitatelja. Evo par zgodnih domova, opet u potpuno različitim stilovima

Nakon Nove godine odmah se postavlja pitanje do kad ćete držati ukrase? Neki će uživati još jako dugo. Jedna od njih je Čakovčanka Klaudina Mumić, autorica Facebook bloga Home Decor, Lifestyle and More.

Klaudina Mumić

Ove godine Klaudina se odlučila za neutralne tonove, puno bijele i bež boje, krzna i dekoracija koje dolaze iz prirode… Evo kako to izgleda ove godine, a kako je kod nje izgledalo lani pogledajte na ovom linku.

No, osim Klaudine još jedan par se odlučio za nestandardni Božić, a riječ je o Zadranki Nelly Matešić Marić koja svake godine sa suprugom izrađuje svoj bor. Ove godine izradili su drveni bor s policama. Praktično i stvarno efektno. Slobodno im ukradite ideju, neće se ljutiti.

Za nestandardan bor odlučila se i Nina Francetić s bloga Just Nina koja nam je u svom duhovitom stilu ispričala kako je izgledalo postavljanje grane pod stropom, umjesto božićnog drvca u njezinom domu. Par rupica i ogromna rupa u zidu bile su, kaže Nina, kolateralne žrtve božićnog ugođaja.

Evo još malo dekoracija… Idemo u dom Monike Blažon. Bor baš po mom guštu…

Monika Blažon

A sad na kratko svratimo kod Josipa Andricha.

I kod Dženi Koludrović…

I za kraj idemo raskošnu Villu Solinu u Župu Dubrovačku koju je blagdanski uredila vlasnica Katija Puljizević.

I to je to. Za još blagdansko uređenih domova, pogledajte i ove linkove.