Crveno, crno ili? Inspiracije za novogodišnju večeru

Znam da vam je mnogima doček Nove godine potpuno nebitan, ali ipak lijepo je napraviti nešto posebno za sebe i svoje bližnje. Evo što predlažu svjetski poznati stilisti…

I gdje ćete za Novu godinu? Ovo pitanje kod mnogih rezultira kolutanjem očiju uz obrazloženje da im je to jedan od gorih izlazaka u godini, zbog forsiranja, nametnutog osjećaja da se moraš zabaviti, ogromnih gužvi po gradu… puno je razloga. Ali ipak, svi negdje i nekako provedemo tu večer, malo tko baš ode spavati prije ponoći.

House Doctor

Ja zaista ne znam gdje će biti najbolji doček Nove godine u gradu, ali znam da ću ovu, kao i prošlu, provesti kod kuće u društvu obitelji i prijatelja.

House Doctor

Kako urediti stan za novogodišnji party? Inspiraciju sam pronašla kod poznatih stilista koji rade za poznate brendove poput House Doctora, Zare Home, H&M-a…

House Doctor

Evo što predlažu…

House Doctor

Crno i prirodno…

Tamno posuđe, grublje teksture, zlatni beštek, grane smreke, bora, nordijske jele, malo zlatnih ukrasa, svijeće i obavezno tamni laneni stolnjak… Evo kako to izgleda u očima stilista skandinavskog brenda House Doctor.

A sada sve praktički isto, ali u svjetlijoj varijanti i s eukaliptusom i baršunom u glavnoj ulozi… Ponovno House Doctor.

Da, očito je… Skandinavci za blagdanske stolove jako preferiraju lan, zelenilo, zvijezde i zlatni beštek. A što savjetuju Španjolci? Opet zlatno, ali na puno raskošniji način… Evo prijedloga iz Zare Home.

A naravno, u Zari nisu zaboravili ni tradicionalnu crvenu i puno vjenčića na zidu…

I za kraj moj favorit – u ovakvoj kući bi ja voljela proslaviti Novu godinu. H&M Home.

H&M Home
H&M Home