Komode. Najljepše u gradu, ali i puno šire…

Svaka je prožeta svojom pričom, inspirirana nekim drugim putovanjem, zemljom, gradom, dijelom svijeta… Evo ljepotica iz Kare Hrvatska

Kad sve imaš u stanu, dolazi na red ono što baš želiš. I ne, to često nema veze s racionalnim odabirom, nužnom potrebom, štednjom, tablicama, objektivnošću, funkcionalnošću… nego čista igra emocija.

Znaš da ti objektivno ne treba, da je možda preskupo, neracionalno, da se ne bi smio zaljubiti u taj komad namještaja… Ali. Uvijek postoji neki ali.

Kare Hrvatska

I zato vam danas pokazujem komode iz Kare Hrvatska koje vam možda ne bih trebala pokazivati, ali vjerujem da će vam se svidjeti. Jako. Neracionalno.

Kare Hrvatska

Svaka je prožeta sa svojom pričom, inspirirana nekim drugim putovanjem, zemljom, gradom, dijelom svijeta…

Kare Hrvatska

Sve su napravljene od prirodnih materijala, većinom od drva manga, a gotovo svaka je dorađena ručno, s puno znanja, umijeća ljubavi i pažnje.

Kare Hrvatska

Ima ih koje su inspirirane tradicionalnim plemenskim rezbarijama afričkih plemena, ima ih inspiriranih Indijom, Marokom, Balijem, Tajlandom, Singapurom… kao i onih koje izgledaju kao iz nekog zanimljivog filma ili serije.

Kare Hrvatska

Ima ih raskošnih, masivnih, luksuznih, a i nekih ruzinavih koje izgledaju da su ispucale od soli, sunca, bure… slojeva prošlosti.

Kare Hrvatska

Zato su i tako lijepe. Posebne. Drugačije.

Kare Hrvatska

Upoznajte savršeno nesavršene komode iz Kare Hrvatska.