Molimo teleportaciju u novi hotel Kronplatz. Jel može?

U srcu Dolomita, omiljenoj destinaciji brojnih Hrvata, ove sezone otvoren je novi Falkensteinerov hotel s 5 zvjezica kojeg su zajedničkim snagama osmislili arhitekt Matteo Thun i poznata arhitektica i dizajnerica interijera Bea Mitterhofer

Da je bilo sreće, mnogi bi ovaj hotel već vidjeli uživo. Ovako vas virtualno vodim na omiljeno skijalište brojnih Hrvata i to u novootvoreni Falkensteinerov hotel Kronplatz.

Falkensteiner

Hotel izgleda sjajno. Arhitekturu potpisuje slavni Matteo Thun, a interijer Bea Mitterhofer, odnosno iskusna ekipa arhitekata koja je već odradila mnoge vrhunske hotele s pet zvjezdica i koja već dugi niz godina surađuje s Falkensteinerom.

Falkensteinerova filozofija Welcome home već je vrlo poznata i provjerena te se upravo radi njenog prokušanog miksa udobnosti, kvalitete, umjerenosti, gastronomije, dizajna te izvrsnog odnosa prema djeci, mnogi godinama vraćaju tom brendu.

Falkensteiner

I ja jako volim Falkensteiner kao brend, a ovaj hotel me posebno zanima jer je s ponudom Adults only i naglašenom privatnošću, odmorom, relaksacijom, opuštanjem…

Naime, svi mi obožavamo svoju djecu i volimo s njima putovati, no nekada bi ipak rado otputovali na par dana sami sa svojim partnerom, bez da se tuđa djeca igraju lovice po wellnesu…

Falkensteiner

Zato podržavam razliku između Family i Adults only hotela. Umornim roditeljima nekada treba odmor, kao što djeci treba mjesto da se rastrče i da ih se stalno ne utišava s “nemoj, pazi, pusti, stišaj se…”

Odmor je odmor. Svima. A kako to izgleda u hotelu Kronplatz?

Falkensteiner

Utišani hedonizam. Mir, opuštanje, dodir s prirodom kroz prirodne materijale, savršena sportska i wellness iskustva, južnotirolsku gastronomiju…

– Filozofija ovog hotela je “Od prijatelja planina – planinskim prijateljima” a naša ponuda kombinira najbolji doživljaj planine, savršena sportska i wellness iskustva i vrhunske kulinarske užitke tijekom cijele godine.

Falkensteiner

Arhitektonski izvanredan projekt potpisuje zvjezdani arhitekt Matteo Thun, a Bea Mitterhofer unutarnje uređenje.

– U ovom hotelu s pet zvjezdica u Južnom Tirolu sve se vrti oko sporta i prirode. Arhitektura i koncept interijera četiri drvene zgrade interpretiraju tradicionalni, lokalni stil regije na suvremen način – rekao je arhitekt  Matteo Thun, objasnivši kako je inspiraciju za hotel pronašao u planinama i četiri godišnja doba.

Falkensteiner

Naime, kroz inspiraciju četiri godišnja doba stvorena su četiri građevinska bloka u kojima se nalazi 97 soba i apartmana punih svjetla u alpskom modernom dizajnu. Svaki blok ima posebnu teksturu, boje, materijale…

Falkensteiner

– Posebnost ovog projekta nisu sami materijali koji su već puno puta korišteni i viđeni. Ovdje je riječ je o maestralnoj izvedbi studija Matteo Thun, koji na jedinstven način zna čarobno sastaviti cjeline iz različitih materijala, u najrazličitijim nijansama. Mekoća i sklad ansambla boja i tekstura čine da sobe zasjaju na prirodan način – smatra dizajnerica interijera i art direktorica Bea Mitterhofer.

Falkensteiner

Hotel nudi širok spektar aktivnosti tijekom cijele godine. Bilo da se radi o skijaškim avanturama zimi ili paraglajdingu ljeti, a zajednička nit cjelogodišnjeg odmora ogleda se i u ponudi Acquapura Mountain SPA.

Ovdje se snaga četiri planinska elementa Dolomita – stijena, izvorske vode, planinskog sunca i planinskog zraka – koristi za punjenje baterija kroz individualno prilagođene spa tretmane. Iz toplog rooftop bazena možete uživati ​​u bajkovitom pogledu na Kronplatz, a u finskoj sauni na otvorenom okruženi ste moćnim južnotirolskim planinama.

Falkensteiner

– Jako smo zadovoljni što s otvaranjem novog hotela implementiramo poseban koncept i to u našoj matičnoj regiji kojoj istovremeno dajemo i dragocjen doprinos – rekao je Otmar Michaeler, izvršni direktor hotelske grupe Falkensteiner.

A sada uživajte u fotogaleriji…

Wordpress Gallery Plugin Free