Mojih 7 D predmeta za godišnji pod klimom

Dobila sam divan zadatak, odabrati 7 D predmeta iz Lesnine koji će svaki mjesec biti na posebnom D popustu. Evo što sam izabrala ovaj mjesec… BTW popust traje do 30. lipnja u Lesnina centrima diljem Hrvatske i u Web shopu

Kad bi se trebala opisati u 10 riječi jedna od tih riječi bila bi vjerojatno i šopingholičarka. Jako volim ići po dućanima, kupovati, sate provoditi po webshopima i gledati što mi sve treba i ne treba.

I zato sam jako sretna što je Lesnina otkrila tu moju sklonost i ponudila mi da za njih svaki mjesec biram 7 D predmeta koji biti posebno označeni u svim Lesnina centrima po Hrvatskoj i na njima će biti poseban D popust od D(eset) posto.

Potpuno mi je ludo u Lesnini vidjeti woblere sa svojim imenom i natpisom “odabrala Boba Blašković, Dblog”, no glumim kulericu i profesionalno biram 7 D predmeta za ovaj mjesec.

Kriterij je uvijek isti – isključivo ono što se meni sviđa i što bi voljela vidjeti kod sebe doma.

I zato baš potpuno suprotno svemu što već imam doma, odlučujem se za fotelju s cvjetnim uzorkom. Drugačije i pomalo pomaknuto, zato mi se i sviđa. Naime, treba nekad izabrati nešto što će nas veseliti i unijeti živost u dom. Cijena fotelje je 999 kn, s D popustom 899,10 kn.

Drugi D predmet je ponovno jako poseban eye catcher. Stolić sa zlatnim nogama i plohom s ornamentiranim uzorkom. Cijena 499 kn, s D popustom 449,10 kn.

A što ćemo staviti na stol? Moj odgovor je uvijek biljke.  Volim zaista sve vrste zelenila, a ova posuda za cvijeće potpuno mi je neodoljiva. Cijena 39,90 kn, a s D popustom 35,91 kn.

No, jesam li vam priznala da mi cvijeće baš i ne uspijeva? Nekad sam se jako žalostila zbog toga, a danas kupim i dobro umjetno. U Lesnini imaju izvrstan izbor umjetnih lončanica, a jedna od njih je i ova “smokva”. Cijena 299 kn, s D popustom 269,10 kn.

No, nećemo valjda samo biljke? Nećemo, nešto moramo i prigricnuti i popiti…

Moj D izbor su zdjelica s atraktivnim unutrašnjim dijelom, idealna za trešnje, jagode, sladoled… cijena 29,99 kn, a s D popustom 26,99 kn.

…i čaša za gin-tonic. Cijena s popustom 24,99, a s D popustom 22,49 kn.

A gdje će sve to stati? U regal. I to vrlo praktičan koji jednako dobro izgleda i s prednje, bočne i stražnje strane te vam može poslužiti kao zanimljiva pregrada. Cijena 1099 kn, s popustom 989,10 kn.

Evo i galerije ovomjesečnih D predmeta koje možete pronaći u Lesninama diljem Hrvatske i u Web shopu uz akcijski popust koji traje od danas do 30.lipnja.