Minimalizam, romantika, klasika ili skandinavski stil?

U kakvom apartmanu biste najradije odsjeli? To pitanje muči mnoge iznajmljivače, a PRIMA je baš zbog toga napravila četiri kolekcije namještaja za četiri tipa gosta

Jeste li znali da prve četiri slike na Booking.com-u ili nekom drugom servisu za iznajmljivanje su ključne za odluku? Nakon te četiri slike potencijalni gost ili odlazi sa stranice ili iznajmljuje apartman/ sobu/ vilu/ vikendicu… Te prve četiri slike su kao i prvi dojam kada nekoga upoznajete. Ako vam se ne svidi, teško da ćete promijeniti mišljenje.

No, jednako tako, ne prolazi isti stil uređenja kod svih ljudi. Nekim ljudima više se sviđaju romantičniji i klasičniji stilovi, neki pak više vole moderno, elegantno, minimalističko…

PRIMA

Iskusni iznajmljivači kažu da nije ni svaki tip uređenja za svaku lokaciju najbolji. Primjerice, romantičniji i luksuzniji apartmani bolje se iznajmljuju u Dubrovniku, moderniji u Splitu i Zagrebu, toskansko-dizajnerski najbolje u Istri.

Pravilo je otprilike takvo da se za uspješno opremljen apartman interijer mora spojiti s očekivanjima gosta. Dakle, ono što ga je privuklo u lokaciji i ambijentu tog podneblja, to želi osjetiti i u interijeru.

PRIMA

Također, cjenovni rang i broj zvjezdica ipak filtriraju goste. Nižoj i srednjoj klasi gostiju obično se sviđa romantika, klasika, a onima visoke platežne moći elegancija, minimalizam, ali i glamur, luksuz…

No, koji god stil odabrali, važno je da ga se dosljedno držite.

PRIMA

“Turizam je scenografija, kulisa, to je prodavanje sna” – čula sam jednom prilikom od jednog vrlo iskusnog hotelijera i jako dobro zapamtila tu rečenicu.

I baš zbog toga, kako bi iznajmljivačima pomogli u stvaranju tog sna – odnosno zaokružene priče od početka do kraja PRIMA je napravila 4 kolekcije za opremanje kompletnih apartmana koji su stilski usklađeni.

PRIMA

Četiri kolekcije sadrže cjelovita rješenja – od kuhinje, spavaće sobe, dnevnog boravka, blagovaonice do hodnika, a osim za apartmane ove kolekcije mnogima će poslužiti i kao inspiracija za uređenje doma.

PRIMA

I to stvarno po super cijenama i s hrvatskim potpisom. Jako smo ponosni što je PRIMA naš hrvatski proizvođač s 8 tvornica u regiji te što je dizajn namještaja podignut na jednu novu razinu i u skladu je sa svjetskim trendovima.

Neću puno pričati, nego ću vam pokazati te četiri nove kolekcije:

Amelia – namijenjena ljubiteljima profinjenog vintage stila (kliknite na otvaranje fotogalerije)

Wordpress Gallery Plugin Free

Liberta – namijenjena ljubiteljima minimalizma i dizajna (kliknite na otvaranje fotogalerije)

Wordpress Gallery Plugin Free

Oskar Lux – namijenjena ljubiteljima drva i toplog skandinavskog stila (kliknite na otvaranje fotogalerije)

Wordpress Gallery Plugin Free

Julija – namijenjena ljubiteljima romantike i prošlih vremena (kliknite na otvaranje fotogalerije)

Wordpress Gallery Plugin Free

Evo i linka na njihovu stranicu na kojoj imate puno informacija o novim kolekcijama i idejama za uređenje apartmana.