Meblo Trade se opasno proširio. Idemo u Ambientu

Bili smo u novom, trostruko većem Meblo Trade salonu u Novom Zagrebu, nasuprot Avenue Malla

Dobre vijesti stižu iz Meblo Tradea. Prva dobra vijest je da popusti od 15 do 65 % traju do kraja godine, a druga dobra vijest je da su proširili salon u Ambienti i dobili niz novih brendova s asesoarima za dom.

Sanja Bistričić

Naime, na prvom katu robne kuće Ambienta u Novom Zagrebu Meblo Trade se proširio na skoro triput veću površinu od prethodne, tako da trenutno ima oko 2000 kvadrata.

Sanja Bistričić

Fissler, Asa, Reisenthel, Leonardo… samo su neki od novih brendova asesoara za dom koji su se pridružili Meblovim bestsellerima poput Calligarisa, Miotta, Nicoletti Homea, Midja, Nardija, Karea, Feydoma, Sealya… Sve njih možete isprobati u novom (starom) salonu u robnoj kući Ambienta kojega je u samo 5 dana uredila njihova art direktorica Donna Legisi.

Sanja Bistričić

– U 5 dana bilo je sve gotovo – od ideje do realizacije. Naime, kada uređujete dućane u shopping centru, onda morate biti iznimno brzi, napraviti neke kompromise i biti spremni na česte promjene u hodu. Zato smo ovaj prostor podijelili u zone pojedinih brendova koje će se s vremenom mijenjati i nadopunjavati. Naime, Meblo Trade je jedan od onih salona koji nudi jako puno različitih modela i brendova i teško bi bilo izložiti sve što imamo u svojoj ponudi. Zato smo izabrali od svakog brenda po barem jedan model sofe, garniture za sjedenje, stola, stolica, kreveta… kako bi se vidio nivo kvalitete, udobnosti te materijali, detalji… – ispričala nam je arhitektica Donna Legisi, art direktorica Meblo Tradea, te otkrila još jednu dobru vijest.

Sanja Bistričić

Meblo Trade priprema još jedno veliko proširenje, a riječ je o dvostruko većem salonu u splitskom Jokeru gdje će se smjestiti mnogi noviteti, ekskluzivniji komadi namještaja i novi zanimljivi brendovi.

Sanja Bistričić

Do tada uživajte u fotografijama novog proširenog Meblo Tradea, a na ovom linku možete istražiti trenutne akcije i sniženja.