Meblo Trade ima Lady’s choice. Evo što sam ja izabrala

Povod je jasan – međunarodni dan žena. Bez uvrede muškarcima, ali jasno je i da su žene decision makeri kada je u pitanju uređenje doma. I baš zbog toga Meblo Trade najavio je veliku akciju Dame biraju s popustima do 50 posto na kompletan namještaj.

Akcija traje do 10. ožujka u ponoć. Morali smo sve pročešljati… Neću puno pričati, nego odmah idemo konkretno na pokazivanje favorita i odličnih prilika…

Ako tražite udobnu i kvalitetnu sofu u kojoj ćete godinama moći uživati – onda imamo rješenje. Atlas je brend s jako udobnim i kvalitetnim sofama s izvrsnim omjerom cijene i kvalitete. Sofa Ground s drvenom konstrukcijom od pune bukve, punjenjem od guščjeg perja i kvalitetnom tkaninom možete nabaviti već za cca 12.000 kuna. Evo linka.

Izvrstan izbor je i Calligarisov stol Jungle u crnoj izvedbi kojeg trenutno možete ugrabiti na popustu od 40 posto.

Evo linka na ponude za izložbene modele koji su dostupni odmah, a ovdje je link na ostale popuste. Popusti su doslovno na sve, od tapeta, ukrasnih lajsni, posuđa i dekoracija, do spavaćih soba, madraca, garnitura za sjedenje, blagovaonica, rasvjete do vrtnog namještaja.

Evo što je na mojoj wish listi.