Magic hour koji neodoljivo miriše na ljeto

Ljetni ritual mi je osvježavajući snack, rashlađeno piće, zalazak sunca… i ljeto može lagano početi, čak i bez godišnjeg odmora. I na običnom balkonu. Evo kako sam provela vikend

Ne znam za vas, ali malo mi na živce ide ovo vrijeme. Sunce, kiša, sunce, kiša… Kraj petog mjeseca, a još kožna jakna i cipele u ormaru na standbyu. Ali ja se nekako ne predajem, uživam u proljeću, a voljela bih da je moj optimizam malo i zarazan.

Borko Vukosav

Uživam u proljetnom moodu i hvatam sunčane trenutke kada god i gdje god mogu. Pa i na mom balkonu. Zašto ne? Nije nimalo velik ni impozantan, ali pruža sjajne trenutke.

Borko Vukosav

Omiljeno doba dana? Kasno popodne, onaj trenutak u danu kada se miješa prirodna i umjetna rasvjeta, kada imaš osjećaj da je sve moguće i kada znaš da je pred tobom jedna lijepa večer s dragim ljudima.

Borko Vukosav

I zapravo nam jako malo treba da bi znali uživati u pravim, važnim, jednostavnim stvarima. Fini osvježavajući snack, rashlađen Somersby te zalazak sunca meni su savršeno opuštanje i mali ritual koji me podsjeća na ljeto, slobodu, godišnji odmor, zalaske uz šum valova…

Borko Vukosav

No, koliko god sam cura s mora, obožavam urbane zalaske sunca na svom balkonu i miris cidera. Jednostavno na neku foru neodoljivo miriše na osvježenje, na ljeto.

Borko Vukosav

Kako izgleda moj balkon u ostala doba dana, uskoro na ovom linku, a do tada evo mini editorijala koju smo napravili u suradnji sa Somersbyjem. Styling Boba, fotke Borko.

Producirano u radionici TG Studija, Telegramove in-house agencije za nativni marketing, u suradnji s partnerom Somersby i po najvišim uredničkim standardima Telegram Media Grupe.