Ljubljana. Insajderski vodič za dobar shopping

Sat i pol od Zagreba, dva sata od Rijeke, dva i pol od Pule… Ljubljana je divan grad za jednodnevni izlet. Kako najbolje iskoristiti vrijeme ispričala nam je insajderica Irena Dvoržak s bloga Kreativice

Irena je divna cura koju rado pratim na njezinom blogu Kreativice, a istovremeno Ljubljana je grad kojeg obožavam i koji je moja česta destinacija za jednodnevne izlete i kupovinu raznih dekoracija za dom kojih nema u Hrvatskoj.

No, da li Ljubljanu znam baš tako dobro? Postoji li nešto što propuštam? Irena nam je napravila svoju listu mjesta koje svakako treba posjetiti u Ljubljani i ono što je najbolje – sve stignete obići u svega par sati. Evo Ireninog vodiča po Ljubljani.

4Obavezna stanica

Mjesto na kojem se OBAVEZNO zaustavljaju, kako turisti, tako i domaćini je GUD shop. Gudovci nam svojom ponudom poručuju da je sve gud i, kada malo razgledate po njihovim policama, shvatite da je i zaista tako!

Gudovci uspješno miješaju domaći i strani dizajn pa ćete tako naći zanimljive art printove Ane Maraž, jastuke Triglav Tri gore, već čuvene Boo ruksake, predivan Vila Malin stationary i fantastičan dizajn bilježnica i rokovnika samog GUD shopa. Tu su, naravno, i Ferm Living, House Doctor, Madam Stoltz i još i još.

Gud shop
Stari trg 4