Kuće koja pružaju nezaboravno iskustvo

Zamisli da ležiš u krevetu, odmaraš, udobno ti je, a oko tebe je priroda. Totalni restart. S tom idejom nastao je lanac hotela ÖÖD Hotels

Priroda liječi. Boje, mirisi, zvukovi, tišina, svježina, daleki horizonti… Ponekad mi se čini da napokon sve više ljudi to shvaća i želi doživjeti nezaboravne trenutke u prirodi. Užitak pod vedrim nebom, ali i dalje u komociji koju pruža 21. stoljeće. Upravo to željela su i dva brata, Jaak i Andreas Tiik, koji su prije 10-ak godina htjeli provesti savršen vikend u prirodi. No, sve kuće na koje su tada nailazili bile su skromne kolibice s malim prozorima u kojima čovjek uopće ne može uživati u lijepom pogledu, iako je u prirodi.

ÖÖD Hotels

Zamisli da ležiš u krevetu, odmaraš, udobno ti je, a oko tebe je priroda. Totalni restart na tvorničke postavke – tako nekako su to zamislili Jaak i Andreas te su nakon toga taj svoj san pretvorili u uspješan poslovni model – ÖÖD Houses i ÖÖD Hotels.

ÖÖD Hotels

Dakle, prvo su 2016. napravili staklene kućice s zrcalnom fasadom koje su reflektirale predivnu prirodu. Kućice su postale instantni hit po medijima i društvenim mrežama i tako je nastao brend ÖÖD Houses, a onda se spontano dogodio i nešto puno veće.

Iz tvrtke za proizvodnju kuća od ogledala ÖÖD Houses, izrastao je ÖÖD Hötels – obiteljska tvrtka za razvoj hotela koja funkcionira kao lanac hotela od Estonije, Norveške, Belgije, Nizozemske do Meksika i Kalifornije.

ÖÖD Hotels

Pronašli su poslovni model koji odgovara partnerima, franšizerema, ali i njima.

– S ÖÖD modelom partnerstva obraćamo se postojećim renomiranim ugostiteljskim operaterima koji su zainteresirani za nadopunu svoje trenutne ponude i generiranje dodatnog prihoda na način “laganog ulaganja”. Vrlo jednostavno, partneri imaju zemljište i upravljaju kućama, dok ÖÖD osigurava Mirror Houses u zamjenu za udio u prihodu – objašnjavaju.

ÖÖD Hotels

Taj model nude samo uhodanim turističkim tvrtkama, dok za privatne osobe nude franšizu.

– S ÖÖD franšiznim modelom privatnim osobama omogućavamo priliku da pokrenu vlastiti posao pod brendom ÖÖD Hötels. Privatne osobe moraju biti vlasnici posjeda te moraju kupiti ÖÖD kuću i upravljati njome. ÖÖD Hotels aktivno podržava primatelje franšize s našim znanjem, središnjim marketingom i brendiranjem u zamjenu za stalnu naknadu za franšizu – objašnjavaju.

ÖÖD Hotels

Sve informacije možete dobiti na njihoj stranici www.oodhouse.com gdje možete pronaći i cijene kućica kao i još jednu veliku zanimljivost – ÖÖD Office i ÖÖD Saunu.

Naime, ÖÖD Houses osim staklenih kuća koje se stapaju s prirodom, nudi i ÖÖD Saunu, odnosno kućice sa saunom koje pružaju nezaboravan doživljaj.

ÖÖD Hotels

U posljednje vrijeme, napravili su i ÖÖD Offices, odnosno modularne urede od 10, 20, 30 kvadrata koji su savršena mjesta za sastanke, nove ideje, brainstormanje…

Zamislite da imate mali stakleni ured s pogledom na šumu, more, planine… koji se stapa s prirodom. Nama to zvuči savršeno.

Stavljam vam bubu u uho i galeriju sa slikama (za otvaranje galerije kliknite na sliku ispod).

Wordpress Gallery Plugin Free