In je namještaj koji potiče veselje, druženje, spontanost

Predstavljamo trendove u vrtnom namještaju za sezonu 2022. Zavoljeli smo ih na prvi pogled

PIŠE: MORENA NEGOVETIĆ

Toplije vrijeme, zelenilo, dugi dani, ptičice… obavezno moramo srediti svoju terasu, balkon, vrt… Kakav tip outdoor namještaja je trenutno “in”? Prozračan, lagan, namještaj koji budi spontanost, veselje, želju za druženjem… Onaj tip namještaja koji trpi svaku moguću promjenu… “Dolazi nam još ekipe, donesi još jednu stolicu, tabure, stolić…” – e takav tip namještaja.

Možda su nas protekle dvije godine naučile da ne čekamo savršene trenutke, nego da uživamo u spontanosti, u malim neplaniranim trenucima druženja i good feelinga.

MEBLO TRADE / NARDI

Umjesto savršenih terasa s raskošnim loungevima u trendu je outdoor namještaj koji prihvaća spontanost – praktičan je, lagan za pomicanje, može se lako spremiti i slagati…

MEBLO TRADE / NARDI

Točno takva je i nova kolekcija Doga talijanske tvrtke Nardi koja je upravo osvojila uglednu nagradu Red Dot 2022.

NARDI / MEBLO TRADE

Doga je vesela kolekcija u divnim, neutralnim i pastelnim bojama s tri različite vrste stolaca koji međusobno odlično pašu. Stolica s rukonaslonom, bez rukonaslona i foteljica… savršene za stotinu primjena – od malih uskih terasa, do stolica za kafiće i bareve, pa sve do foteljica za vrtno opuštanje i zabavu.

NARDI / MEBLO TRADE

Nardijevu Dogu možete razgledati u Meblo Tradu, a naći ćete tamo i još jednu novu kolekciju koja će se sigurno svidjeti ljubiteljima dizajna.

Jednostavna i prozračna The Monocrome House nova je kolekcija španjolske atrakcije, brenda Kave Home koja pokazuje iste tendencije – ležernost, spontanost, užitak druženja i boravka na otvorenom…

KAVE HOME / MEBLO TRADE

Outdoor namještaj zato sve više počinje ličiti na indoor namještaj, a u tom stilu kreće se i rasvjeta koja postaje sve zanimljivija i praktičnija.

In su lampe na punjenje koje možete koristiti u interijeru i eksterijeru te zahvaljujući baterijskom punjenju, možete ih prenositi po raznim prostorima i ambijentima, gdje vam je god svjetlo potrebno.

KAVE HOME / MEBLO TRADE

Uživajte u novoj kolekciji Kave Home koju možete razgledati u Meblo Trade dućanima i na webshopu.

Btw u Meblo Tradeu ovih dana imaju posebnu vikend akciju. Od petka do ponedjeljka 2. svibnja uz plaćanje gotovinom ostvarujete 15 posto popusta na kompletan asortiman uz dodatne popuste do 40% na dio asortimana. Evo linka na akciju.