I kad će opet Božić?

Jeste raskitili bor? Ja, jesam! Ranije nego ikad u životu. Hvata me nostalgija. Evo još jednog božićnog interijera – Colliers International

Gledam u svoj dnevni boravak i jako mi je prazno. Nema više ukrasa, dekoracija, grana, bora… sve sam jučer maknula. Ranije nego ikada. Naime, obožavam Božić i kod mene on obično traje do veljače. I onda se samo jedno jutro probudim, maknem sve zimsko i u kuću unesem tulipane. Ove godine, nije se to dogodilo. Jednostavno samo sam impulsivno odlučila sve maknuti – bez da sam smislila novu instalaciju ili bar cvijet.

Jako mi je prazno. Moram se još malo sjetili Božića – a onda se sjetih da mi je ostao još jedan božićno uređen interijer na kojeg sam potpuno zaboravila. Evo ga…

Riječ je naime o uredu konzultantske kuće Colliers international…

Tvrtke Colliers International i Moj balkon surađuju već nekoliko godina, a nakon ozelenjavanja ureda od 200 četvornih metara u središtu Zagreba suradnja se proširila i na blagdansko uređenje interijera. Tako su cure iz tvrtke Moj balkon već treći puta dobile zeleno svijetlo da unesu blagdansku čaroliju u prostorije naše tvrtke koja se bavi pružanjem usluga vezanih za nekretnine – objasnile su cure iz Colliersa.

Topao i ugodan uredski prostor koji se sastoji od pet soba, zajedničkog prostora s recepcijom te malom “lounge” zonom ovih je blagdana bio omiljeno mjesto zaposlenika, a jedne ljestve koje svaki ured mora imati dobile su centralnu poziciju i ulogu božićne jelke.

– Odlična atmosfera koja uvijek vlada u našoj tvrtki i zidovi ukrašeni radovima slikarice Mirne Sišul inspiracija su ovogodišnjeg blagdanskog uređenja. Razigranost blagdana bila je misao vodilja prilikom odabira ukrasa pa je tako ured prepun jarkih boja i različitih oblika koji ocrtavaju svu raskoš blagdana na vrlo jednostavan način – kažu cure.

Biljke koje inače dominiraju recepcijom ustupile su mjesto vrlo modernom blagdanskom drvcu, a lounge prostor utopljen je lampicama i sitnim ukrasima kako bi se stvorila toplina blagdanskog ugođaja.

Prostorom dominira vjenčić za vrata izrađen od velikog broja šarenih kuglica jarkih boja koje se nadovezuju na centralni ukras u uredu, a to su visoke ljestve ukrašene kuglicama jarkih boja i različitih oblika.

Sam interijer je odlična podloga za uređenje s odmakom od tradicionalnog, a svojom energijom ocrtava sve ono što blagdani jesu.

Uživajte još malo u božićnom ugođaju, ako ga niste pospremili. Još jedanput hvala svima koji su slali svoje slike dnevnih boravka. Nadam se da sam svima stigla osobno odgovoriti, a ako slučajno nisam, ispričavam se, ali svejedno od SRCA HVALA. Uživajte…