Enza Home otvorila drugi showroom u centru grada

Ovo bi se moglo svidjeti svima koji vole luksuzniji namještaj, ali traže dobar odnos cijene i kvalitete – Enza Home designer showroom ima novu adresu

Dobra vijest za ljubitelje elegantnijeg i luksuznijeg namještaja – Enza Home otvorila je još jedan showroom u Zagrebu. Riječ je, naime, o poznatom turskom proizvođaču luksuznog namještaja s dobrim omjerom cijene i kvalitete.

Novootvoreni showroom u Academia centru, nadomak Kaptol centra, s asortimanom je različit od onog u Family mallu. Iako kvadraturom nešto manji, ovaj showroom u centru grada je luksuzniji i probraniji te se u njemu nalaze isključivo proizvodi iz najviše kategorije kvalitete izrade te s potpisom talentiranih dizajnera.

Među zvijezdama Enze Homea je talijanski dizajner Maurizio Manzoni, arhitekt i produkt dizajner iza kojeg stoje brojne internacionalne nagrade za dizajn sjedaćih garnitura, stoga ne čudi da ga mnogi nazivaju kraljem talijanskih sofi. Kako sam ističe, njegov je cilj donijeti nova inovativna rješenja razmatrajući suvremeni život na smislen način.

Upravo to odlikuje njegovu Visions kolekciju koja je predstavljena u novootvorenom Enza Home showroomu designer showroomu. U Visions kolekciji korišteni su materijali poput prirodnog mramora, lakiranog MDF-a, najfinije talijanske keramike, mjedi, hibridnih punjenja, raskošnih tkanina… no unatoč zahtjevnoj izradi i raskošnim materijalima i detaljima, vodilo se računa i o cijeni. Enza Home tvrdi da ponosno stoje iza rečenice: “Luksuz nikad nije bio dostupniji”.

U novom showroomu na 500 kvadrata moći ćete isprobati i vidjeti mnoštvo novih proizvoda poput blagovaonskih stolova i stolica, namještaja za dnevne boravke, spavaće sobe, madrace, tekstile, tepihe i rasvjetu.

Povodom otvorenja novog showrooma Enza Home pripremila je iznenađenje – 25 posto na kompletni asortiman. Evo linka na njihov Instagram te još par slika iz showrooma.