Čak dvije istarske vile proglašene najboljim kućama za odmor u Europi

Čestitamo! Villa Vlastelini kraj Labina i Villa LaDominika iz Juršića proglašene se najkućama u Europi. Idemo u virtualnu turu…

Dobra vijest stiže iz Španjolske – na dodjeli nagrada European Holiday Home Associationa čak dvije kuće iz Istre proglašene su najboljima i to u kategorijama za najbolju luksuznu kuću (Best Luxury Holiday Home) i za najbolju kuću za obiteljski odmor (Best Family Friendly Holiday Home). No, da veselje bude još veće, u finalu se u 9 kategorija našlo čak 16 kuća iz Hrvatske s čime smo postali zemlja s najviše nominiranih kuća za odmor, čak više od Velike Britanije, Danske, Španjolske, Italije…

Prije no što vam pokažem koje hrvatske kuće su pobijedile, reći su par svojih zapažanja što ove nagrađene vile čini posebnim.

Okućnica. Svaka od ovih kuća ima ogromno imanje s mnoštvo zelenila, divnim ugođajem i prirodnim ambijentom s čarobnim pogledom. Teniski i golf tereni, bazeni, jacuzziji, saune, biljari, interijeri… sve su to suplementi onome što je uistinu važno na odmoru – savršen vanjski prostor.

Evo par slika Ville Vlastelini (za otvaranje fotogalerije kliknite na sliku) koja je proglašena najboljom u kategoriji Best Family Friendly Holiday Home.

Wordpress Gallery Plugin Free

Evo i fotogalerije Ville LaDominika iz Juršića pokraj Svetvinčenta (za otvaranje fotogalerije kliknite na sliku).

Wordpress Gallery Plugin Free

A za kraj pokazat ću vam jednu od nominiranih kuća koja je mene oduševila – i interijerom i eksterijerom. Riječ je o kući u Istri u okolici Baderne koju možete pronaći pod imenom Stately Villa.