30-ak hrvatskih tvrtki na najvećim sajmovima u Njemačkoj

Prostoria više nije sama. Sve više hrvatskih tvrtki odlučilo je izlagati na velikim sajmovima. Ova godina, čini mi se rekordna. Bravo naši. I naravno, sretno!

U Koelnu je započeo IMM Cologne, a u Munchenu BAU. IMM je jedan od najvećih i najvažnijih sajmova namještaja u Europi na kojem na 240.800 kvadrata izlažu 1250 izlagača iz gotovo svih svjetskih zemalja, a jednako tako utjecajan, ali u sektoru graditeljstva je munchenski BAU.

Napokon, kada na stranice IMM-a napišete Croatia – iskoči vam niz proizvođača, a slična situacija je i na BAU-u.

PROSTORIA / štand na IMM 2019.

Uz već tradicionalnu Prostoriu koja ide na gotovo sve važne europske sajmove, ove godine na IMM-u pridružile su se tvrtke Ancona, Mudus Viridis, Modul, Prima, Spin Valis, Dizz Concept… Na BAU-u su pak Mopar, Pana, Spačva, Mihoković, Eksportdrvo, Domprojekt, Gorica staklo, Eutherm, Fom, Fragnmat H, Kamen centar, Kolnoa vrata, Monolitiinvest…

Čekamo lijepe slike i novitete sa sajmova, a do tada evo kako je izgledao štand Prostorije koja je predstavila niz noviteta.

PROSTORIA

Najvažniji noviteti su im stolac Oblikant izrađen od šperploče te stolac Bik od masivnog drveta,  ženstvena sofa Impression, koju je dizajnirala Meike Harde; modularni metalni sustav polica Shtef koji su dizajnirali poznati arhitekti iz studija 3LHD i dizajnerskog studija Grupa.

PROSTORIA

Polygon i Oblique, ikone Prostorijine proizvodnje, sada se izrađuju i u inačicama za vanjsku primjenu, zajedno sa stolcima Osmo i kolekcijom Umomoku, linijom udobnog modularnog namještaja za odmor i vanjsku primjenu.