Vrijeme je ušuškavanja u krevet. Evo mojih D predmeta

Svaki mjesec imam jedan posebno drag zadatak – odabrati 7 predmeta u Lesnini koji će taj mjesec biti na popustu. Evo što sam izabrala ovaj mjesec

Četiri popodne, već je mrak. Dolazim s posla, jedem i oblačim se u pidžamu, kaže frendica. Kad malo bolje razmislim i kod mene je slična situacija. Prilagodba na kraće i hladnije dane stvarno zna biti čudnovata.

I baš zbog toga, idem u Lesninu s idejom da ću odabrati 7 predmeta povezanih s ušuškavanjem.

Naime, vjerojatno već znate, u suradnji s Lesninom svaki mjesec biram 7 D predmeta koji se označavaju s posebnom etiketom – D predmet by Boba Blašković i na njih ostvarujete D popuste.

Ulazim u Lesninu i prvo što vidim su božićne dekoracije. I ne prolazi ni par minuta, a već mi je košarica puna sobova, patuljaka, nekoliko Djeda mraza, kuglica i ostalih dekoracija…

Da, ne duljim, evo što sam izabrala ovaj mjesec…

Moj izbor D predmeta počinjemo s D posteljinom. Obožavam finu, glatku, luksuznu posteljinu. A Mercedesi među posteljinom su Curt Bauer i Joop! sa svojim legendarno svilenkastim satenom. Oba brenda možete pronaći u Lesnini.

Odlučujem se da Joop! posteljinu s dvije strane – bordo i tamno plavom. Cijena 999 kn, a s akcijskom cijenom 719,10 kn.

Uz njih izvrsno će se uklopiti i jastučić ili deka u trendovskoj boji šafrana. Ova čupava jastučnica inače stoji 119 kn, a na akciji je do 30.11 i stoji 59,90 kuna.

Vjerojatno ste primijetili, klasični noćni ormarići s ladicama, nisu više u modi i najčešće ih zamjenjuju pomoćni klub stolići. Ovaj klub stolić je baš jako u trendu – cijena 269 kn, a s D popustom 242,10 kuna.

Ovog Božića jako u trendu su i patuljci koji su praktički Lesninin božićni trademark. Imaju ih u svim veličinama, a meni su najslađi ovi mali visine 18 cm. Cijena 119 kn, a do 30.11. na posebnoj akciji za 95,20 kuna.

Ono što pak nikada ne izlazi iz mode su božićni ukrasi od Villeroy & Bocha. Njihova tajna je što već više od sto godina praktički ne mijenjaju dizajn i izričaj te su boje uvijek istog tonaliteta, tako da desetljećima možete kombinirati i nadograđivati svoju kolekciju.

Ove godine svoju kolekciju definitivno nadopunjujem s ovim D predmetom… Cijena 279 kuna, a do 30.11 na posebnoj akciji za 223,20 kuna.

A nikada nećete pogriješiti s lijepom vazom s cvijećem. Prirodno, umjetno, suho ili samo neka zanimljiva grana… odluka je na vama. Cijena je 149 kuna, a do 30.11 vaza je na akciji i stoji 134,10 kuna.

I vraćamo se na početak priče. Ako mrak rano pada, to ne znači da rano i odlazimo u krevet. Za duge večeri uz knjigu potrebna je udobna fotelja za čitanje…

Moj izbor pada na fotelju Cantus. Cijena 1399 kn, a s popustom je 1259,10 kuna.

D predmete možete nabaviti i online putem ovog ovog linka.

A sada uživajte u našoj ušuškanoj atmosferi…