Obožavam sniženja. Evo 50+ ulova za dom

Kada kupuješ jer moraš najskuplje prođeš, zato ja volim sniženja i onda uvijek rasterećeno naletim na neke super stvari. Prošvrljala sam malo po dućanima. Evo što sam našla…

Zašto se ne bih strpila par mjeseci i kupila posteljinu koja mi se stvarno sviđa s 30 ili 50 posto popusta. Zašto se ne počastiti s nekom fora jastučnicom, tanjurima, vazom, pa čak i sofom… onda kada je ona snižena 30, 50 ili 70 posto? Možda mi sve to i nije jako nužno, ali žao mi je propustiti dobru priliku i ne priuštiti si nešto po nabavnoj cijeni.

To je neka logika mog razmišljanja. Obožavam sniženja i zaista vrlo često kupujem tada, klincima redovito sve. Iskreno, baš me briga da li je majica na Batmana iz nove ili prošle sezone… A njih još manje.

Identično razmišljam i kod stvari za dom, dajući prednost uvijek stvarima koje se meni istinski sviđaju i uklapaju u moj životni prostor, a ne slijedeći trendove.

Da ne slijedite trendove možda je neodgovorno reći kao netko tko posredno živi od trendova, ali to zaista mislim… Treba kupovati ono što se uklapa u vaš život, a ne trend…

I zato sam prošvrljala malo dućane i pronašla 50 zanimljivih stvari koje su dobri ulovi… Ima nešto i bijele tehnike i kućanskih aparata… To mi je najslađe kupovati na popustima.