Za nas odrasle tinejdžere

Svi mi „odrasli“ htjeli bi biti mlađi, zgodniji, mladenačkiji… Pročešljala sam malo ponudu dućana i skužila da je danas divno biti tinejdžer i da bi pola stvari i ja jako htjela.

Prve dlake na nogama, odjednom su ti ruke i noge nekako narasle, imaš osjećaj kao da svi gledaju u tvoj prvi grudnjak, znojiš se, dobila si menstruaciju, glas ti se nekako promijenio, a na licu su se pojavili prištići. Odjednom ti se stalno spava, svi su ti nekako glupi, roditelji te neopisivo živciraju, a opet rado bi se poigrala sa svojom starom Barbie… Al ne, ti si cool. Moraš biti cool. Must. Must have.

Kako je teško biti tinejdžer, ali kada sve to prođe shvatiš da je to bilo predivno doba i da ti je sadašnja pamet nikad više ne bi plakala za tim kretenom, nikad se ne bi pilala zbog nekog glupog trača, one zlice iz 8c ili zbog loše frizure. Ajme da bar mogu opet birati koju srednju i fakultet upisati, ponovno doživjeti prve izlaske, ljubavi, stiskanje uz sentiš na ljetnoj terasi, maturalac, prva putovanja samo s frendicama. Ta bezbrižnost i beskrajne mogućnosti – neprocjenjivo!

I zato mi svi manje ili više „odrasli“ žalimo što nismo tinejdžeri, a kad vidimo kako genijalnih stvari ima za uređenje soba, posuđa, jastuka, raznih dekoracija…, pogotovo.

I zato sam pomalo nostalgično, prošvrljala po dućanima u potrazi za stvarima koje bi se svidjele tinejdžerki u meni…

—————

Btw cijene su informativnog karaktera. Uvijek nešto može poskupiti, rjeđe pojeftiniti, a i prodati se. Ako primijetite neku greškicu slobodno javite na info@dblog.hr i u najkraćem roku ćemo izmijeniti. Hvala na razumijevanju!

kiss

B.

I još jedna napomena, ako trebate inspiraciju za uređenje sobe tinejdžera, evo nečeg što može pomoći…