Kare otvorio shop-in-shop u Rijeci, Puli i Zadru

Shop-in-shop corneri nalaze se u sklopu Meblo Tradea, a u njemu će biti prezentirani svi noviteti

Napokon sam ih pronašla. Naime, već jako dugo po interijerima raznih umjetnika, dizajnera, arhitekta viđam jednu nesvakidašnju skulpturu koja mi je zaokupila pozornost. U svom domu imao ih je modni dizajner Yves Saint Laurent, slavna talijanska arhitektica Gae Aulenti, a vidjela sam ih i kod Saše Šekoranje u njegovom domu, kao i u vrtu planetarno poznate mame Kardashian, Kris Jenner.

O čemu se radi? O ovčicama. Vunenim, krznatim tabureima i stolcima na kojima je moguće sjediti, nasloniti se, na njih staviti noge…

Riječ je naime, o dizajnersko-art komadu iz 60-ih godina slavnog umjetničkog para  Lalanne koje su udomili brojni umjetnici, dizajneri, kolekcionari tijekom prošlog stoljeća te koje su postale simbol duhovitosti, art-dekadencije i osebujnog stila.

Danas Lalanneove ovce na aukcijama dosežu milijunske iznose, a izvrsna je vijest da je Kare napravio svoju inačicu te da ju možete nabaviti u njihovom novom shop-in-shopu u Puli, ali i u ostalim većim gradovima.

Pored salona u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku Kare je ovaj mjesec u sklopu Meblo Tradea otvorio shop-in-shop cornere u Puli, Zadru i Rijeci.

Prije nego što prošećemo po shop-in-shop cornerima i pogledamo novitete Karea, evo još jedne dobre vijesti. U svim Kare shop-in-shopovima i trgovinama diljem Hrvatske u tijeku je gotovinska akcija – 18 % na kompletan asortiman. Akcija traje do 2. siječnja, a odnosi se na kompletan KARE asortiman namještaja, rasvjete i asesoara. Evo linka na sve detalje.

PULA

RIJEKA

ZADAR