Bijelo. Zlatno. Ili kombinacija?

Sveopći trend zlatne boje u interijeru preselio se i na božićne blagdane. No, kako ne pretjerati? Kako ostati profinjen, decentan, svečan, glamurozan? Imamo ideju i dobre shopping komade

White Christmas, meni je to san. Jedne godine stvarno ću biti disciplinirana i izbaciti apsolutno sve što se ne uklapa u tu priču o bijelo dekoriranom interijeru za Božić. Bijele kuglice, bijele dekoracije, bijeli stolnjak, neki anoreksični bor… Milina :)

House Doctor

No, znam. Mnogi će reči, minimalist sam cijele godine, ali jedanput u godini želim da sve bješti, svjetli, sjaji se.

H&M home

I takvi su vjerojatno vrlo sretni što je zlatna boja opet in.

H&M home

Naime, sveopći trend zlatne boje u interijerima, preselio se i na božićne blagdane tako da nipošto nećete pogriješiti ako za božićnu večeru servirate zlatni pribor za jelo, zlatne tanjure, čaše ili svijećnjake.

Zara home

Zlatna boja odlično se pak kombinira s bijelom, a bijela pak sa staklom i srodnim profinjenim materijalima…

podmetač, Zara home, 219 kn

Jasno je da je “in” takozvani glam Božić koji obožava bjelinu, čistoću, profinjenost, ali i monumentalnost, igru svjetla i sjene, raskoš…

stolnjak, Zara home, 219 kn

No, kako ne stvoriti kontra efekt i pravi tajkunski dnevni boravak? Za početak, nemojte natrpavati stvari s kojima ste emotivno povezani, a ne pašu u ovu priču.

House Doctor

Ne trebate pokazati sve što se imate, dapače. Puno bolji dojam ćete postići ako skombinirate stvari koje pašu idealno, nego da nakrcavate sve i svašta samo da bi iskoristili sve kutije s ukrasima i dekoracijama.

House Doctor

Ok! Ajmo sada malo još ideja i na shopping.