Grohe osvojio nagradu German Innovation Award za 2020. godinu

U posljednjih nekoliko godine digitalizacija je promijenila iz temelja naše živote. Kao rezultat toga, digitalna rješenja snažno pronalaze svoj put u osobnim životnim prostorima prožimajući fizičke i virtualne aspekte. Kupaonica kao životni prostor svakako nije izostavljena. Potrošači posebno traže “pametne” tehnologije sa intuitivnim upravljanjem koje obogaćuje svakodnevno iskustvo boravka u kupaonici.

Baš zbog toga multidisciplinarna komisija dodijelila je nagradu German Innovation Award za 2020. godinu proizvodu GROHE Rainshower 310 SmartConnect proglasivši ga najinovativnijim proizvodom u kategorijama Izvrsnost prema kupcu – Grijanje & Kupaonica.

Riječ je naime, o inovativnom upravljanju GROHE SmartConnect tušem u kojem se bežični daljinski upravljač se povezuje s GROHE Rainshower 310 tušem putem Bluetooth-a i omogućuje korisniku izbor vrste mlaza – blagog GROHE PureRain i osnažujućeg ActiveRain mlaza ili kombinaciju oba.

Bežični daljinski upravljač je intuitivan za korištenje i lako se može odložiti na prikladno mjesto. Glava tuša je dostupna u okruglom ili pravokutnom dizajnu širine 310mm. Kompatibilna je i lako se montira na postojeće nosače tuša. GROHE Rainshower 310 SmartConnect oduševljava svojom fleksibilnošću i lakoćom korištenja.

“Pametne tehnologije nisu rješenje samo po sebi, one su “pokretač, inovacija” rekao je Thomas Fuhr, COO Fittings LIXIL International i CEO Grohe AG. Kad god razvijemo novu tehnologiju ili inovativni proizvod, pitamo se: Kakva mu je namjena? Kako će utjecati i mijenjati živote potrošača? Hoće li riješiti problem i olakšati život? Za nas, jasno je da su naši korisnici su u centru pažnje. Naime, samo sa snažnom, orijentiranošću prema kupcima možemo razviti tehnologije i proizvode koji mogu stvoriti stvarnu dodanu vrijednost na tržištu i u svakodnevnom životu. – rekao je Thomas Fuhr, CEO Grohea.