Cvjeta online prodaja. Vivre povećao promet 42 posto u odnosu na lani

Vivre ovih dana slavi rođendan i to s popustima od 80 posto. No, imaju i puno razloga za slavlje…

Sve se može napraviti online. To je za mene najbolja stvar koju je donijela korona. Mislim da smo napokon svi shvatili da se ne moramo bojati online kupnje i da pola stvari za koje smo donedavno gubili sate i sate u redovima i prometu, sada obavljamo iz svog doma, kad god mi to želimo i to u par minuta…

Odjednom je online profunkcionirala i država, institucije, obrazovanje, nabava hrane i pića, shopping odjeće, obuće, stvari za djecu, dom…

Koliko kupujemo više online nego prošle godine?

Vivre je izašao s podatkom.

VIVRE

Naime, Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi, u prva četiri mjeseca ove godine u svih 9 zemalja u kojima je Vivre prisutan, (a to su uz Hrvatsku i Rumunjsku, Bugarska, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Češka, Poljska i Grčka), zabilježio je ukupan rast od 42 posto u odnosu na isto razdoblje 2019. godine.

U periodu između siječnja i travnja zabilježeno je tako preko 350.000 narudžbi u Vivreovoj internetskoj trgovini, što je osiguralo prihod od prodaje u visini od 22 milijuna eura.

Najveći porast interesa dogodio se u posljednjih mjesec i pol u kojem su ljudi većinom bili u kućnoj izolaciji, a CEO Vivrea, Monica Cadogan, kaže da su značajnom rastu doprinijela i ulaganja Vivre u unapređenja logističko-distribucijskog lanca i operativnog poslovanja u cjelini.

– Neprestano poboljšanje prodajnih rezultata, koje bilježimo u ovih osam godina na tržištu,
govore u prilog našoj strategiji ubrzanog rasta i kompletnom fokusu našeg poslovanja na online prodaju. Djelujemo u dinamičnom okruženju te se neprestano prilagođavamo željama i potrebama svojih kupaca. Svakodnevno se trudimo kupcima ponuditi što ugodnije iskustvo online kupnje, nudeći uz velike popuste široku ponudu proizvoda i veću raznolikost asortimana u odnosu na klasične trgovine namještajem te dekoracijama i predmetima za uređenje doma – izjavila je Monica Cadogan, CEO Vivrea.

VIVRE

U proteklih 8 godina Vivre Deco i Vivre Logistics, u 9 država srednje i istočne Europe u kojima kompanija posluje putem svoje internetske trgovine, isporučili su ukupno čak 4,8 milijuna paketa na adrese 800.000 vjernih kupaca te ostvarili prodaju od preko 200 milijuna eura.

Baš zbog toga, povodom svog 8. rođendana Vivre lansira posebnu slavljeničku kampanju, kojom želi nagraditi vjernost svojih kupaca. U okviru kampanje hrvatskim kupcima je u periodu od 5. do 13. svibnja na Vivre.hr ponuđeno na tisuće novih proizvoda po cijenama sniženim i do 80 posto. Za više detalja o popustima posjetite www.vivre.hr.

Evo top 5 stolica na rođendanskom popustu… Moj izbor, naravno. Btw za cijenu, kliknite na galeriju…

Wordpress Gallery Plugin Free