Shopping party na Tavanu

Znam da mnogi od vas vole lijepe, malo drugačije stvari koje nemaju etiketu Made in China. Znam da jako puno vas cijeni ručni rad i hand made i da se svi volimo zabavljati i uživati u divnoj hrani i piću. Vodim vas na tajni advent na Tavan u subotu od 11 sati

Šetam gradom i miksaju mi se osjećaji. S jedne strane obožavam Božić, dekoracije, veselje… a onda me malo i smeta što se grad pretvorio u kućice, gužvu, kakofoniju mirisa i zvukova.

Jesmo li pretjerali?

Tanja Rum

Vjerojatno nismo. No, ako ste se ovaj Božić odlučili malo odmaknuti od sveg tog ludila i kupiti nešto lijepo, posebno, drugačije, onda špicu možete provesti i u Sinkovićevoj 8 na Tavanu Jelene Ive Nikolić.

Tanja Rum

Naime, Jelena Iva je okupila svoje prijateljice dizajnerice i organizira poseban božićni shopping na Tavanu.

U goste je pozvala Marinu Marinski iz Marinski Heartsmades koja radi predivne stvari od keramike.

Tanja Rum

Zatim, Emiliju Beljan koja radi divne kože torbe i ruksake te stoji iza brenda Mica Torbica.

Tu je i Marijana Kramarić koja stoji iza brenda Citoyenne K i koja radi sasvim posebne kapute, haljine, kombinezone i divnu liniju za djecu Citoyenne Enfants.

Iz Beograda stiže i dizajnerica Ana Popović koja ručno radi cipele i čizme koje nose naziv Ana Popović Shoes, a na Tavan stiže i nakit Little Wonder Jewellery Selme Štrkljević Mravak.

Tanja Rum

No, kakav je to party bez hrane i pića?

Tanja Rum

Za neodoljive zalogaje bit će zadužena pastry chefica Martina Večerić iz Korice, a za kuhani Buzdovan cider Tomislav Veseljak.

Tanja Rum

Naravno, kao i obično i Jelena Iva će smučkati neko svoje koktelsko veselje…

Tanja Rum

Evo kako će otprilike izgledati subotnja špica na Tavanu. Fotografije potpisuje talentirana Tanja Rum / Room Food & Mood.