Palete. Novi život na art način. Sneak peek.

Ima nas puno koji smo zaljubljeni u euro palete. Jedan od njih je Roman Krvavica koji u petak ima izložbu u Studiju uličnih umjetnosti Lapo Lapo u Ilici 50

Jedno vrijeme bile su strašan hit. Stolić u dnevnom boravku od njih bio je must have. A malo vještiji od njih su si radili krevete, dvosjede… I onda je trend malo zamro. Zato me jako razveselio mail od umjetnika pod nazivom Kone Mei koji ovih dana u prvi zagrebačkom studiju posvećenom uličnoj umjetnosti Lapo Lapo, predstavlja zanimljivu izložbu totalno drugačijih paleta.

Naime, iza Kone Meia stoji entuzijast i dizajner Roman Krvavica koji je prilično elaborirao koncept što se sve od paleta može napraviti.

Prema njegovoj viziji, palete mogu biti dekoracije uz pomoć kojih možete slušati i proizvoditi glazbu, upotrijebiti ih kao noćnu lampu, stolić, sat ili pak igrati pikado na njima, zahvaljujući ugrađenom bežičnom punjaču i puniti mobitel, igrati Nintendo…

– Inspiriran namještajem od paleta, na ideju o multifunkcionalnim zidnim dekoracijama došao sam pospremajući sobu od suvišnih stvari. Upotrijebio sam različite predmete i gadgete koje koristimo u svakodnevnom životu kao što su lampe, zvučnici, punjači, sat, igrice i drugo te stvorio multifunkcionalne tematske dekoracije. – kaže Roman o projektu Kone Mei u kojem za sada ima 5 različitih modela zidnih polica.

Izložba je privremenog karaktera, a ovog petka od 17 do 23 sata u Ilici 50 u Studiju Lapo Lapo moći ćete i popričati s autorom.

Evo i filmića…

 

I galerija sa svim modelima.