Opet nešto zanimljivo na Tavanu

Volite neobične, unikatne stvari, modu, nakit, keramiku, gin i druženje? Evo eventa koji će vam se svidjeti….

Volite keramiku, modu, torbice, haljine… ali na neki nestandardan, unikatan način? Onda svakako sutra od 11 do 20 sati posjetite Tavan Jelene Ive Nikolić u Sinkovićevoj ulici u Zagrebu.

Sanjin Kaštelan

Jelena Iva sa svojim prijateljima ponovno organizira nešto zanimljivo – pop up kreativaca koji spaja umjetnost, održivu modu, gastronomiju.

Sanjin Kaštelan

– Na Tavan nam se vraćaju neke od naših najdražih domaćih dizajnerica zajedno s gastro pojačanjem – pastry cheficom iz Korice Martinom Večerić te dečkima koji stoje iza pjenušavog cidera Buzdovan  i divno dizajniranog Luftbremzer gina – najavila je Jelena Iva Nikolić, predstavivši modne brendove koje ćete moći kupiti na fashion pop-up-u.

Sanjin Kaštelan

More Beachware je hrvatski brand mekanih, dvostranih, sofisticiranih kupaćih kostima s potpisom dizajnerica Diane Baketić i Mateje Draganić.

More Beachware

Na Tavan dolazi i Mica Torbica, odnosno dizajnerica Emilija Beljan koja donosi svoje precizno iskrojene, vješto i lijepo izdizajnirane, kvalitetne kožne torbe.

Sanjin Kaštelan

Na Tavanu će biti i Citoyenne K, odnosno dizajnerica Marijanom Kramarić koja je zapripremila čarobne ljetne haljine, kombinezone, košulje, hlače i druge divote.

Sanjin Kaštelan

Ljubitelje keramike razveselit će dolazak riječke umjetnice Marine Marinski koja će predstaviti novu kolekciju koju možete kupiti i u njujorškom Anthropologie-u. Bravo Marina!

Sanjin Kaštelan

Little Wonder i dizajnerica Selma Mravak predstavit će svoj čarobni hand made nakit od naoko nespojivih, jedinstvenih materijala.

Gagan Vishwakarma

– A kako bi vam posjet tavanskom showroomu bio još pitkiji i slađi, pobrinut će se Martina Večerić pastry chef iz Korice u obliku istovremeno slasnih i osvježavajućih cruffina, Buzdovan cider i Tomislav Veseljak s kojim u kombinaciji dolaze i proizvođači craft gina Luftbremzer Gin Destillery. 

Gagan Vishwakarma

Dečki će se pobrinuti za osvježenje u obliku gin cider koktela, kreiranog netom prije Tavan pop up-a samo za ovu priliku! Tako da, imat ćete čast prvi kušati nešto sasvim novo i podržati zanimljivu suradnju dvojice craftera: Buzdovan ft. Luftbremzer. Preko Tavana do zvijezda! Dođite nam – poručuje Jelena Iva Nikolić.

Evo i galerija slika Sanjina Kaštelana i Gagan Vishwakarma.