Novogodišnje odluke. Dblog goes green. Dgreen

Možda ne možemo mijenjati svijet, ali možemo sebe. Barem malo. I mali koraci su važni. I zato je Dgreen rubrika koju stvaramo zajedno – pišite nam o svojim green savjetima, iskustvima, primjerima…

Nova godina mi je uvijek kao početak pisanja u novu bilježnicu s predivnim tvrdim koricama. Ove godine simbolika je još značajnija jer je to ulazak u novo desetljeće. Nove, naše 20-te.

Znakovi su svuda oko nas – ako ih želimo vidjeti.

HOUSE DOCTOR

Radujem se 2020. Zašto? Zato što vas očekuje jako uzbudljiva godina na Dblogu. Puno noviteta, puno novih gostovanja, pametnih i inspirativnih kolumnista, dnevnika adaptacije, puno malih škola uređenja iz vlastitog iskustva

Jako puno novih stvari se već mjesecima snima, fotka, piše… Očekuju vas i dvije nove stvari. O prvoj još ću neko vrijeme šutjeti, ali zato neću o drugoj.

Dblog goes Green.

Da, vrijeme je. Znam da je to tema budućnosti o kojoj gotovo svi nekako premalo znamo.

Znam i da je sada vrijeme da se pokrenemo i da počnemo razmišljati o tome što možemo napraviti za sebe, svoje bližnje, za prirodu, za budućnost…

HOUSE DOCTOR

I zato smo za vas pripremili novu rubriku Dgreen koja će se baviti upravo tim zelenim temama ali na jedan… hm, malo drugačiji način.

Želja nam je da inspiririramo, dijelimo iskustva, znanja, da se osvještavamo, saznajemo…

Small steps… i mali koraci se računaju.

I da, možda ne možemo mijenjati svijet i zaustaviti klimatske promjene i zaustaviti zagađenja… ali možemo mijenjati sebe. Svoje navike ili bar poneku. Unaprijediti svoj život, povećati kvalitetu života, biti racionalniji, odgovorniji, u koraku s prirodom… zdravom logikom.

I zato, Dgreen je rubrika koju stvaramo zajedno. Pišite nam o svojim iskustvima, green savjetima na boba@dblog.hr i učimo zajedno jedni od drugih.

Možda je ovo stvarno godina u kojoj ćemo naučiti živjeti zdravije, ljepše i kvalitetnije.

HOUSE DOCTOR

I ne brinite, Dblog i dalje je ludo zaljubljen u interijere, dizajn i arhitekturu, a green teme su važan dio kvalitete življenja.