Mjesto za najljepši i najfotogeničniji piknik

Počinje Mali piknik, šarmantno ljetno događanje koje svakog kolovoza Gornji grad pretvara u čarobno fotogenično mjesto sretnih susreta i lokalnih poslastica

Volim Zagreb ljeti. Taman se isprazni, sve stigneš obaviti, a grad vje pun zanimljivih događanja, kaže mi frendica. I zapravo je u pravu. Zagreb je i ljeti jako cool, a jedno od nama najljepših događanja u gradu je Mali piknik.

BORUT PLANINC

Dobra vijest je da će se Mali piknik i ove godine održati na jednoj od najljepših gradskih lokacija u gradu, ispod krošnji gornjogradskog parka Bele IV. Ondje će rasprostrti svoje dekice s pogledom na grad, okupiti nasmijana lica, istražiti ljetne okuse malih lokalnih proizvođača i ispričati svoju autentičnu piknik-priču.

NIKO GOGA

– Uz proizvode nekolicine malih proizvođača, vino u svim bojama, craft pivo i prirodne sokove, ove godine na meniju su i raznoliki zalogaji bistroa Vještica koji se posvećuje okusima tradicionalne kuhinje – kažu organizatorice.

NIKO GOGA

Opušteni razgovori uz svijeće, ležanje na travi, starogradski romantični ambijent, lokalne poslastice i zajednički trenuci male su stvari koje Malom pikniku daju poseban šarm, upisujući ga na listu događanja koja morate posjetiti barem jednom.

NIKO GOGA

Stoga, ako provodite kolovoz u Zagrebu, rezervirajte barem jedan petak za uživanje u svim onim jednostavnim stvarima koje dolaze s Malim piknikom, otpustite sve brige, okupite obitelj i drage prijatelje, izvedite svoj par na romantičan spoj, podijelite dekicu i koji zalogaj sa psom…

BORUT PLANINC

– Prve ovogodišnje dekice s pogledom na grad čekaju vas u parku Bele IV., u petak 6. kolovoza, od 17 do 23 sata, nakon čega se Mali piknik nastavlja održavati svakog petka do kraja mjeseca. U slučaju kiše Mali piknik se odgađa za nedjelju. Ulaz je slobodan, uz pridržavanje propisanih epidemioloških pravila i mjera, a sve što trebate ponijeti sa sobom je dobro raspoloženje. Više informacija pronađite na FB i Instagram stranici Malog piknika – kažu organizatorice.

NIKO GOGA

Uživajte u slikama ovih i prethodnih Malih piknika (za otvaranje galerije kliknite na sliku).