Meblo Trade i Diners imaju veliku akciju – kupuj humanije

Svakom kupnjom Diners Club karticom 1 kuna donira se Nastavnom zavodu za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” za nabavljanje opreme potrebne za testiranje na koronavirus. Uz to, Meblo Trade je snizio svoj asortiman do 50 posto. Pročešljala sam ponudu i otkrila svoje favorite

Meblo Trade je upravo objavio veliko sniženje na kompletan asortiman iz ponude i to uz plaćanje Diners Club karticom. Akcija traje do 26. travnja, a ima i humani karakter.

Evo o čemu se radi…

MIOTTO / MEBLO TRADE

“Kupnja Diners Club karticom odsad nije samo pametniji i sigurniji način plaćanja već i – humaniji. Kako bismo vas ohrabrili da ostanete doma, za svaku vašu online kupnju, Diners će donirati jednu kunu Nastavnom zavodu za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” za nabavljanje opreme potrebne za testiranje na koronavirus.

Svaka transakcija se broji i korak je bliže zajedničkom cilju. Samo od 20. do 26.04. iskoristite ovu posebnu ponudu i osvježite svoj dom kvalitetnim namještajem, rasvjetom i asesoarima uz plaćanje Diners Club karticom.

MIOTTO / MEBLO TRADE

Kvalitetni madraci za zdravo spavanje po cijenama do čak 50% popusta izvrsna su prilika da uložite u svoje zdravlje i još danas počnete spavati „kao na oblaku“.

Osim ponude madraca iz akcije izdvajamo: Miotto asortiman koji je dostupan na sniženju od 22%, Ted Bed asortiman kreveta na -25% popusta, Feydom i Bellus garniture na 22% popusta, Calligaris i Connubia by Calligaris asortiman na do -22% popusta, kompletan Alples asortiman na -22%, Kayu Teak vrtni asortiman od kvalitetne tikovine na -25% popusta, asortiman tekstila na do -50% popusta te Villeroy&Boch asortiman sa zalihe na -25% popusta.

LA FORMA / MEBLO TRADE

Vrhunske kuhinje Astra, Nobilia, Alples i Sphera na popustu su do čak 50% za plaćanje Diners Club karticom.

Osim navedenog, posebno izdvajamo i KARE asortiman koji je na popustu do 30 posto” – stoji u priopćenju.

A što je meni posebno zapelo za oko?

MIOTTO / MEBLO TRADE

Prigodno ima Miottovih kreveta za izležavanje, vrtnih garnitura od tikovine, praktičnih Feydom garnitura za drijemanje u dnevnom boravku, ali i par dekorativnih sitnica od Karea koji vraćaju osmijeh na lice te Villeroy i Boch porculana koji je mali znak luksuza kojeg se ne želimo odreći.

Da ne duljim, evo mojih favorita u galeriji. Btw klikom na sliku, saznat ćete točnu cijenu i trenutni popust.

KREVETI I SPAVAĆE SOBE

Wordpress Gallery Plugin Free

VRTNI NAMJEŠTAJ

Wordpress Gallery Plugin Free

GARNITURE ZA SJEDENJE I SOFE

Wordpress Gallery Plugin Free

KARE

Wordpress Gallery Plugin Free

VILLEROY & BOCH

Wordpress Gallery Plugin Free

I za kraj još jedna informacija – saloni Meblo Tradea još uvijek ne rade, ali kupnju možete obaviti u miru iz svog doma, putem webshopa. Salone možete razgledati na  Instagramu te virtualno prošetati i otkriti ponudu. Svi artikli s izloga su dostupni te su i oni trenutno na akciji.