Lesnina dijeli svoje Oskare i nagrađuje. Imate li svoje favorite?

Glasanje je preko Instagram profila, a natječaj ima i nagradni karakter

 Ususret oscarovskom tjednu u kojem će američka filmska industrija dodijeliti nagrade za najbolja dostignuća u filmskoj industriji, i Lesnina će, također, proglasiti svoje Oskare.

U šest dana Oskar natječaja, koji traje do 12.3.2023., u konkurenciji je ukupno 6 kategorija namještajnog i nenamještajnog asortimana. Kroz kategorije obuhvaćeno je 24 proizvoda, od sitnica za dom do konkretnih komada namještaja – od kuhinja i kuhinjskog pribora, programa za spavanje, dnevnih soba, rasvjete, vrtnog namještaja do dekoracija.

Kao i kod pravih Oskara u svakoj kategoriji nominirano je 4 proizvoda, a po jedan proizvod dobit će svog Oskar kipića i potvrdu za najbolji proizvod u svojoj kategoriji.

Glavnu odluku o najboljem donose kupci i pratitelji društvenih mreža Lesnine s obzirom da se cijeli natječaj provodi putem Instagram profila Lesnine.

Kroz Instagram Lesnine kupci svaki dan imaju mogućnost upoznati nominirane proizvode iz svake kategorije zasebno i saznati detalje o njima, te tom prigodom mogu glasovati o svom favoritu iz dnevne objave.

Cijela aktivacija je nagradna pa će po završetku natječaja, slučajnim odabirom jedan sretni dobitnik osvojiti legendarnu kutnu garnituru iz Lesnine prigodnog naziva Oskar.

Više na Instagram profilu @lesnina_inspiracija. (PROMO)