Hajmo kupovati manje, ali kvalitetnije. Počinjemo sa sitnicama

Meblo Trade proširio je svoj asortiman s asesoarima za dom poznatih brendova – Brabantia, Bugatti, Fissler, Microplane, ASA, Umbra, Seltmann…

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino”. Sve više i ja vjerujem u tu englesku starinsku poslovicu i sve više puta se i u mom životu pokazuje istinita.

A upravo taj način razmišljanja uklapa se i s trendom o održivosti i kružnom gospodarstvu koji u svijetu postaju sve češći mainsteam i osnovni način razmišljanja.

Brabantia / MEBLO TRADE

Umjesto da svakih par mjeseci ili godina kupujemo stvari za dom, hajdemo kupiti nešto kvalitetnije i dugotrajnije što ćemo dugi niz godina koristiti, čuvati, voljeti.

UMBRA / MEBLO TRADE

U skladu s time Meblo Trade je proširio svoju ponudu na asesoare za dom – sitnice koje čine naš život praktičnijim, ljepšim, bržim, ali i svakodnevicu svečanijom i posebnijom.

ASA / MEBLO TRADE

Upravo iz tog razloga u svom salonu u robnoj kući Ambienta u Novom Zagrebu napravio je poseban dio sa zavjesama i sitnicama za dom, malim pomagačima koje čine naš život lakšim i ljepšim.

Ljubitelji povrća bit će oduševljeni s brendom Microplane i njihovim guljačima za povrće, praktičnim strugalicama, sjeckalicama, ribežima. S njima možete s lakoćom ribati i najtvrđi parmezan, raditi krušne mrvice, sjeckati češnjak, pasirati mrkvu, rezati kupus… i sve to vrlo brzo, precizno i uredno s jednim ribežom, bez da zaprljate desetke uređaja i sjeckalica.

MICROPLANE / MEBLO TRADE

Moj veliki favorit su i Brabantia kante za smeće koje pomiruju estetiku i funkcionalnost. Naime, svi znamo kakvu muku mučimo s prostorom za kante za smeće za recikliranje, pa kada je već tako, olakšanje je ako su kante lijepe.

BRABANTIA / MEBLO TRADE

Ista stvar odnosi se i na košare i kolica za plac. Kada ih već moramo nositi, barem neka su lijepe i kvalitetne.

U Meblo Tradeu možete pronaći i fino porculansko posuđe njemačkog Seltmanna, kao i niz posuđa i praktičnih sitnica od brendova ASA, Leonardo, Fissler, Umbra, Guzzini…

Evo mojih favorita: