Grohe je lansirao nove sudopere

Kažu da su to sudoperi nove generacije koji ne prskaju, gdje se voda ne izlijeva, puno manje čuje, a i ne mogu se zaštopati… Upoznajte novu generaciju Grohe sudopera

Ovih dana u trgovine su stigli novi Grohe sudoperi dizajnirani kao PerfectMatch što znači da ne samo da odgovaraju svakom kuhinjskom rasporedu, već se i lako kombiniraju s  kuhinjskim slavinama i sustavima za vodu, kako u pogledu dizajna tako i u pogledu praktičnosti, proporcija i bez prskanja.

GROHE

– Zahvaljujući QuickFix sustavu i standardnom reverzibilnom dizajnu, Grohe kuhinjski sudoperi dostupni su kao kompaktni modeli s integriranim odvodom, kao veliki dvostruki sudoperi ili kao elegantni ugradbeni sudoperi.

Mogu se instalirati za svega nekoliko minuta bez mnogo muke. Još jedan plus su i značajke poput Grohe Whisper izolacije za smanjivanje buke te automatsko odštopavanje koje garantira da nikada više nećete morati uroniti svoju ruku u prljavu vodu zbog zaštopanog sudopera.

GROHE

Kuhinjski sudoperi s minimalno 16 cm dubine mogu se vrlo lako integrirati u bilo koju kuhinju, kao standardni ugradbeni sudoper, model u ravnini sa radnom pločom, model sa ugradnjom ispod ploče ili kao model sa smanjenim rubom. Možete birati između osam različitih modela, od klasičnih i bezvremenskih do onih minimalističkog i reduciranog stila. Osim toga, korisnik može birati između dvije različite vrste nehrđajućeg čelika te raznih debljina čelika, od 0,6 mm do 1,0 mm. Svaki Grohe sudoper premašuje standarde kvalitete, no jedan model uistinu je poseban, to je K400+. Ovaj sudoper dostupan je u izvedbi od nehrđajućeg čelika tipa AISI 316 koji je potpuno otporan na hrđu i koroziju. Ovaj nehrđajući čelik poznat je kao “brodski čelik”, budući da se koristi prvenstveno u brodogradnji. Sudoper u ovoj verziji posebno je pogodan za područja s visokim udjelom soli u vodi. Zahvaljujući patentiranom načinu obrade čelika za sudopere Grohe Satin Finish – četkanje posebnim biljnim vlaknima (Tampico) –  ovi su sudoperi posebno glatki pa ih je stoga vrlo lako čistiti. Osim toga, sudoperima se može dodati i praktičan kuhinjski pribor poput višenamjenske kuhinjske plohe, površine za sjeckanje, ploče za sjeckanje ili ribeža. Zahvaljujući svemu navedenom, odabrani model i njegova cijena savršeno odgovaraju životnom stilu i potrebama korisnika – kažu u Groheu.

GROHE

Zahvaljujući jedinstvenoj Grohe Whisper izolaciji, zvukovi uzrokovani istjecanjem vode ili rukovanja posudama i tavama, tvrde u Groheu, svedeni su na minimum. Sustav za prelijevanje, kažu sprječava prolijevanja vode preko ruba sudopera u slučaju da se slavina nehotice ostavi otvorenom, a sustav odvodnje osiguran elegantnim diamond-naborima omogućava lakše otjecanje vode.