Zelena se vraća u modu

H&M Home predstavio je novu kolekciju za proljeće 2024., a najviše nam se svidio namještaj. Dobra vijest je da bi se i namještaj uskoro trebao početi prodavati u Hrvatskoj

Iako je Pantone proglasio breskvasto-bežastu boju Peach Fuzz kodnog broja 13-1023 bojom 2024. godine, čini se da se još jedna boja jako vraća u trendove u svijetu interijera – zelena.

Zelena se sjajno slaže s bež, ružičastim, žutim, smeđim tonovima te baznim bojama – crnom i bijelom. Zelena prostoru daje svježinu, prirodnost, osjećaj buđenja, proljeća… zato ne čudi da je zelena, glavna zvijezda nove proljetne kolekcije H&M Homea.

H&M Home

H&M Home Spring Collection 2024. kombinira komade zaobljenih, zanimljivih oblika i linija u paleti boja koje obuhvaćaju nijanse zelene boje – od boje limete, kruške, smreke i kadulje, do boja koje ih nadopunjuju – bijele, bež, sunčano žute, prigušene boje senfa i nježnih bež tonova.

H&M Home

Kolekcija za dnevni boravak obuhvaća tepihe u teksturiranim krem-bijelim tonovima koji kao da postavljaju pozornicu za kombinaciju fotogeničnih detalja u zanimljivim oblicima i bojama. Jastuci su prošiveni detaljima, geometrijskih i cvjetnih printeva, a vaze i svijeće su skulpturalne i prostoru daju karakter i zanimljivost.

H&M Home

Zvijezda kolekcije za blagovaonicu je H&M HOME safari stolica. Trenutno H&M Home online ne dostavlja namještaj u Hrvatsku, a kako smo saznali na otvorenju H&M Homea u Arena centru, uskoro bi se u trgovinama trebao naći i asortiman namještaja.

H&M Home

Kolekcija sadrži elegantno zaobljene off white tanjure i zdjele, upotpunjene čašama u trendi mocha nijansi. Podmetači za stolove s crnim rubovima i lanene salvete stvaraju dojam sofisticiranosti i elegancije.

Ove sezone posteljina je živahna s volinima i s ružičastim, bijelim i zelenim uzorkom inspiriranim tartanom.

U kupaonici uživajte u bojama bijele kave i kadulje koje se lijepo kombiniraju uz pletene košare i mramorne vješalice i detalje.