U shoppingu tailor made kreveta s Jelenom Veljačom

Znate ono kada odete kupiti jednu stvar, a vraćate se s njih nekoliko? E pa ovo je ta priča. Idemo u shopping s producenticom, scenaristicom, glumicom i kolumnisticom Jelenom Veljačom i saznajte sve o tailor made krevetima

Jelena Veljača žena je koja definitivno zna što hoće. I što neće. A to je (ponekad) i važnije. Osim jasnog stava, Jelena ima vrlo izražen stil i estetiku i definitivno nije netko tko pristaje na prosječnost i običnost.

Sanja Bistričić

I zato kada me pitala gdje da ode kupiti madrac za svoj krevet, bez puno razmišljanja sam joj rekla – Perfecta dreams, i to u njihov premium shop u Frankopanskoj ulici u Zagrebu. Osim što divno izgleda i miriše, u Perfecti dreams se nalazi probran premium asortiman madraca i kreveta napravljenih od najkvalitetnijih materijala. U Perfecti u Frankopanskoj nema običnosti, nego je sve vrlo posebno, pa čak i njihova tailor made usluga izrade custom made kreveta.

No, otišle smo birati madrace, zar ne?

Sanja Bistričić

I kada sam vam rekla da Jelena zna što hoće to je zaista istina. Brutalna. Odabrala je madrac u pune dvije minute i to naravno, onaj najekskluzivniji i najljepši u dućanu.

Sanja Bistričić

37 centimetara debeo, s metalnim kopčama sa strane, finim, elegantnim detaljima i s divnom udobnom sivom presvlakom na rombove. Madrac kojeg želiš ne pokrivati plahtom, smijemo se.

Sanja Bistričić

No, u tom trenutku kada smo već mislili da smo gotovi s kupnjom, prodavačica kaže – pa možemo vam mi napraviti i krevet kakav god vi želite.

Jeleni su se zasjale oči.

Sanja Bistričić

– Kako to mislite? Ja vam donesem sliku s Pinteresta i vi mi napravite točno takav krevet?

Sanja Bistričić

– Upravo tako. Po vašim željama, dimenzijama, bojama, materijalima, detaljima… Naime, od nedavno u ponudi imamo tailor made uslugu što znači da vi sami dizajnirate krevet kakav god vi želite, a mi riješimo sve tehničke detalje sa svojim tehnolozima i isporučimo vam krevet Perfecta dreams udobnosti i kvalitete, samo po vašim željama i dimenzijama – kaže prodajna savjetnica Lidija.

Sanja Bistričić

– Ovo je dobro znati. Znači vaši tapetari u tvornici bi napravili i tako malu narudžbu kao što je jedan jedini custom made krevet? – znatiželjno pitam.

– Da, naravno. Možete ugovoriti sastanak kod nas u salonu, ponijeti slike kreveta koji vam se sviđa i čije dimenzije bi htjeli prilagoditi svom prostoru. Krevet može imati uzglavlje po širini cijele vaše sobe i biti visok do stropa, a možemo tapecirati i noćne ormariće u boji vašeg kreveta… – objašnjava nam prodajna savjetnica Lidija.

U tom trenutku, Jelena već bira tkanine i zastaje na jednoj puderastoj rozoj tkanini.

Sanja Bistričić

– Lena bi jako voljela rozi krevet. Sada imamo željezni krevet koji joj se baš i ne sviđa, a kako spavamo zajedno u krevetu, zaista razmišljam da napravimo krevet koji bi i njoj i meni bio krevet iz snova. Stropovi u stanu su mi visoki 4,20 metra i zaista bi pristajao ovako moćan tapecirani krevet s visokim uzglavljem… – kaže Jelena.

Sanja Bistričić

Meni osobno tapecirani kreveti su mrak. Pogotovo ako se odabere neka tkanina koja ne sakuplja prašinu i lako se čisti i održava, poput Quick clean tkanine, nove generacije tkanina koje se održavaju samo s vodom.

Sanja Bistričić

– Prije sam imala ledenoplavi tapecirani krevet i svako malo je bio na čišćenju. No, to me uopće nije smetalo, sve se prlja, samo to ne vidimo… – kaže Jelena.

Sanja Bistričić

Istina. Jelena ima pravo.

Btw tailor made krevete možete ugovoriti u Perfecta dreams salonu u Frankopanskoj 4 te u salonima diljem Hrvatske, a preporuka je da na sastanak donesete fotografije željenog kreveta, tlocrt sobe s točnim dimenzijama i nekoliko fotografija postojeće sobe kako bi vam Perfectini stručnjaci mogli sugerirati tehničke detalje i izraditi uistinu krevet iz snova.

Sanja Bistričić

Evo još par fotografija iz Jeleninog shoppinga u Perfecti dreams.

Wordpress Gallery Plugin Free