Ovo je stvarno super. Super, super.

Kako to izgleda kada jedan zagrebački studio postane stan samo za jednu noć? Pogledajte transformaciju koju je napravio Viktor Drago za poznato mjesto u Radničkoj

Jeste li bili nekad u Katranu u studiju Super, super u Radničkoj? Ogoljeni, industrijski prostor, beton, goli zidovi, vidljive instalacije… Za sve one koji nisu bili, to vam otprilike izgleda ovako…

A onda organizatorima padne na pamet jedna ideja. Za doček Nove godine studio za promicanje urbane kulture će preurediti u nešto posve drugo – u pravi stan.

Viktor Drago

Tog posla prihvatio se Viktor Drago, svestrani modni stručnjak čiju sam vam vikendicu nedavno pokazala. Evo kako je u svega par dana preuredio Super, super.

Viktor Drago

– Htjeli smo napraviti nešto drugačije. Većina ljudi voli slaviti novu godinu na nekom dobrom tulumu u nekom zanimljivom stanu, ali opet i klubovi imaju svoje prednosti. Zato smo odlučili spojiti te dvije opcije i preuredili smo Super, super tako da podsjeća na neki zanimljiv stan. Za tu transformaciju za početak, trebalo je donijeti puno namještaja i asesoara – priča Viktor Drago.

Viktor Drago

Jedna od tih velikih, značajnih promjena koje su psihološki napravile efekt doma je postavljanje tepiha duž cijelog prostora, ali i zavjese, stol, stolice, slike…

Viktor Drago

– U blizini šanka smo stavili stol i stolice simulirajući blagovaonicu, a u takozvanom dnevnom boravku fotelje, kauč i razne tabure koji su omogućili prostor za sjedenje i opuštanje, ali i plesanje, kao na pravom kućnom tulumu.

Viktor Drago

Iznad blagovaonskog stola stavili smo i projektor koji je simulirao veliku staklenu stijenu sa zalaskom sunca, a na zidove smo stavili slike i zavjese koji su također stvarali dojam stana – ispričao je Drago.

Viktor Drago

Evo kako je izgledao Super, super na taj jedan dan u godini…