Splitski Fermai postao dio butik kolekcije hotela

Heritage Hotel FERMAI prvi u Hrvatskoj postao dio prestižne MGallery grupe

Divne vijesti za naš turizam i Split. Heritage Hotel FERMAI postao je dio ekskluzivne Accorove kolekcije MGallery boutique hotela. Accor je inače jedna od vodećih svjetskih hospitality grupa sa sjedištem u Parizu, s više od 5 tisuća nekretnina i 10 tisuća ugostiteljskih objekata, a prihvaćanje hotela FERMAI u njihovo društvo veliko je priznanje hotelu čije uređenje potpisuje ugledni ured Studio Franić & Šekoranja.

Duško Vlaović

O hotelu FERMAI već smo pisali na Dblogu. No, valja podsjetiti da je riječ o hotelu koji se nalazi u staroj secesijskoj zgradi u Splitu, hrvatskog arhitekta Petra Senjanovića. Kombinacija profinjenog i urbanog ambijenta s nježnim i toplim interijerom stvara intiman prostor usklađen s užurbanom atmosferom mediteranskog grada.

Duško Vlaović

Ova povijesna građevina rekonstruirana je i obnovljena s posebnom pažnjom na detalje i lokalnu baštinu, zadržavajući mnoge originalne elemente poput kamenog stubišta sa željeznom ogradom i drvenim rukohvatom, majolika keramikom i jednostavne, simetrične stolarije…

Duško Vlaović

– Zahvaljujući savršenoj kombinaciji klasične elegancije i luksuza s visokim ugostiteljskim standardima, Heritage Hotel FERMAI – MGallery savršeno prati individualiziranu i intimnu atmosferu globalnog brenda. Njegova lokacija s toplom, opuštajućom i ugodnom atmosferom čini ga idealnim za sve one koji traže odmor u elegantnom okruženju. Privući će i ljubitelje dizajna i arhitekture. Svaki MGallery hotel poziva goste u svoj svijet fascinantnih i jedinstvenih priča. Sigurni smo da će i naša mediteranska priča gostima ostati u sjećanju“, kaže Davina Ljubičić Đirlić, direktorica Heritage Hotela FERMAI – MGallery.

Duško Vlaović

Uživajte u slikama Duška Vlaovića i otputujte barem u mašti…