Slatke dileme. Put u Portugal ili 250 m2 boje za dom po izboru?

U tijeku je nagradna igra Duluxa s jako vrijednim i zanimljivim nagradama. Kako sudjelovati? Za početak treba samo jedna kantica boje i malo dobrih ideja. Zavirite u fotogaleriju s inspiracijama za bojanje zidova

Puno nas namjerava ovog proljeća malo preurediti stan, kuću, apartmane… Jednostavno treba svako toliko osvježiti prostor, a da ne pričam o mrljama od kave, soka, tragovima od autića, flomastera, krede…

Dulux Hrvatska

A voljela bih i obojati i restaurirati stari kredenac, nešto napraviti sa starim pločicama u uredu, možda čak i prebojati smeđa sobna vrata…

I zato ako razmišljate o krečenju, bojanju, farbanju i svim tim slatkim radnjama, evo još jednog odličnog poticaja…

Dulux Hrvatska

Dulux je ovih dana raspisao super nagradnu igru. Kupnjom bilo kojeg njihovog proizvoda sudjelujete u nagradnoj igri čija je glavna nagrada putovanje za dvoje u Lisabon.

Dulux Hrvatska

No, osim divnog putovanja u grad boja, tu je i odlična nagrada koju čak možete podijeliti sa svojim prijateljima: a to je osvajanje čak 250 m2 boje po vlastitom izboru.

Dulux Hrvatska

Bijela, siva, plava, roza, ljubičasta… izbor je zaista ogroman, posebice jer Dulux ima visoko kvalitetne boje za zidove i stropove, široke palete gotovih modernih nijansi, ali i nijansi koje će kreirati za vas u Dulux miješalici.

Dulux Hrvatska

No, i to nije sve. Tvrtka Texo koja je uvoznik Duluxa za Hrvatsku pripremila je 10 TEXO poklon paketa koji će vam uvelike pomoći u vašim proljetnim makeoverima.

Dulux Hrvatska

Kako sudjelovati?Nakon kupnje proizvoda od 16. travnja do 30.6. pošaljite SMS na na broj 60221. U poruci napišite DULUX, broj računa, ime i prezime i svoju adresu (ulica, mjesto i poštanski broj).
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre, a svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa i to kupnjom bilo kojeg proizvoda iz palete…Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen. Izvlačenje dobitnika održat će se 3.7.2018. godine. Dobitnici će biti objavljeni u roku od 8 dana od izvlačenja na Texo web-stranici i Facebook stranici. Kompletna pravila nagradne igre možete pročitati na linku.

A za kraj, malo inspiracija za bojanje… Uživajte i sretno svima.

DBLOG PROMO