Sajam namještaja s Natašom, Marijanom i Mirnom. Evo što se curama najviše svidjelo

I došli smo u godine kada se umjesto u noćnim izlascima, susrećemo na sajmu namještaja InDizajn. Naravno da smo iskoristile trenutak i odmah napravile malo drugačiji report sa sajma namještaja

Nakon dvije godine pauze, evo nas opet u Areni na sajmu. Mislim da nisam stala pričati 4 sata, koliko sam puno dragih ljudi srela… No, prije no što vam pokažemo namještaj i brendove koji su nam se svidjeli, evo jedne ekskluzive ;)

Naime, što mislite koga sam srela na štandu Meblo Trede i Karea? Ljubiteljice interijera i moje drage D gošće koje su nam pisale Dnevnik adaptacije Natašu Janjić Medančić i Mirnu Medaković. Uz njih tu je bila i glumica Marijana Mikulić koja je nedavno kupila kuću i muku muči s majstorima.

FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG

Ne moram vam ni reći koliko smo pretresle sve zajedničke teme i s ponosom vam najavljujem još jedan Dnevnik adaptacije s Marijanom Mikulić. Već vidim kako će ovo biti bestseller ;)

FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG

Moramo se šaliti kada su radovi i adaptacije u pitanju, inače bi poludjeli, smijemo se i brzinski dogovaramo photoshooting.

Dogovorile smo se… neka svaka od njih sjedne ili stane uz komad namještaja kojeg bi najradije imala kod sebe doma.

CALLIGARIS, fotelja LAZY / FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG

Mirna Medaković odmah je rekla – ja bi kožnu fotelju …i odmah zauzela poziciju na Calligarisovoj Lazy fotelji.

– Ne šalim se, ja bi stvarno ovu fotelju uzela sebi doma. Savršena je – kaže Mirna koja je inače veliki ljubitelj kožnih komada u konjak boji.

CALLIGARIS, MRAMORNI STOL NA RAZVLAČENJE / FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG

– Joj, ja hoću opet ovaj svoj stol. Imala sam ga i želim ga ponovno – smije se Nataša Janjić Medančić koja se preselila iz svog divnog stana o kojem nam je pisala Dnevnik adaptacije.

Ahhh… svima su nam protekle dvije godine bile teške i pretrpjeli smo puno stresa… Potres, korona, preseljenja, zdravlje…

Odjednom svi problemi oko majstora i preuređenja izgledaju mali…

FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG

– Možda vama. Nama je prošli tjedan poplavila kuća, upravo mijenjam trećeg izvođača… a u glavi si samo mantram: ‘u kući smo za Božić, pa makar imali samo madrace’ – smije se Marijana Mikulić.

FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG

Neću vas gnjavit s našim kukanjima i smijanjima, nego ću vam pokazati što su cure odabrale na štandovima Karea i Meblo Tradea. I ne brinite, Dblog ne postaje celebrity blog ni žutilo, sutra vam pokazujemo normalne fotke namještaja i naše favorite sa InDizajna.

RASVJETA I SLIKA MONA LISA, KARE / FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG
PODNA LAMPA KARE / FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG
ZLATNA BARŠUNASTA KUTNA GARNITURA, KARE / FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG
KOMODA s MRAMOROM, CALLIGARIS / FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG
SVIJEĆNJAK I OGLEDALO CALLIGARIS / FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG
KOMODA I SLIKA, KARE / FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG
BARŠUNASTE TAPECIRANE STOLICE, KARE / FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG
SLIKA, KARE / FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG
TROSJED i ARENA STOLIĆI, CALLIGARIS / FOTOGRAFIJE: SANJA TUŠEK / DBLOG