Prve se pamte. U domu kod Pelle Hedeby.

Lidija Tomas Matijević s Lili Halo Decoration bloga naša je D gošća koju sam zamolila da mi napiše nešto o svojoj D blogerici. Evo što je Lidija napisala i koga preporučuje da ga svakako bookmarkirate

Ne mogu sa sigurnošću reći da li je bila prva, ali je bila jedna od prvih koje sam počela pratiti tamo prije nekih 6-7 godina. Pella Hedeby je tada započinjala svoj blog na blogger platformi kao i ja. Od nje sam puno naučila i još uvijek učim. Ali danas je Pella jedna od kolumnista na Elle Decoration Švedska i jako sam ponosna na njezin uspjeh.

Pella je u međuvremenu postala pravi stilist interijera. Njezine radove ste sigurno vidjeli mnogo puta, a da i ne znate tko stoji iza tih harmoničnih interijera. Nama bi najbliža bila njezina stalna suradnja sa Ikea-om. Ako pogledate radove na Ikeinoj stranici livethemma.ikea.se i pročitate tko je radio stajling, uglavnom nailazite na njezino ime.

Na blog uglavnom stavlja slike svog doma, behind the scenes sa svog posla kao stilistica interijera, moodboards i vijesti iz svijeta interijera.

Na Pellinom instagram profilu možete zaviriti u trenutke njezinog života. I vrlo često ćete vidjeti fotografije iz prirode i možda i vas natjera da izađete van bez obzira koliko je hladno.

Pella živi u kući od 110 kvadrata u mjestu Södertälje južno od Stockholma zajedno sa svojim partnerom Andrewom i njihovom djecom Leom, Viggom i Filippom. U njezinom domu dominiraju prirodni materijali, neutralne boje i ovčja koža.

Dekoriranje sa ovčjom kožom je Pellin najdraži dizajnerski trik. Ukoliko imate dosadne i stare stolce ili kauč koji vam baš nije po volji, prebacite ovčju kožu preko i ne samo da ćete popraviti dojam, nego dobijete na toplini.

Ajmo zaviriti u njezin dom koji karakterizira soft minimalizam s prirodnim materijalima i neutralnim bojama. Jednostavna harmonija.

Photo Medina Lind and Pella

Tekst napisala: Lidija Tomas Matijević