Prugice su in. I preselile su se na stolnjake i salvete

Dobra vijest je i da su Merla stolnjaci upravo na popustu na webshopu www.merla.hr

Koji vam je omiljeni ljetni uzorak? Meni prugice. Vjerujem, nisam jedina. Za sve nas koji volimo prugice – dobra vijest. Domaći tekstilni brend Merla (inače premium brend legendarne tvornice tekstila iz Velikog Trgovišća koja već 100 godina proizvodi premium posteljinu za domaće i strane hotele i restorane) za ovo ljeto pripremio je kolekciju Summer.

Nova kolekcija sastoji se od prugastih stolnjaka, salveta i jastuka koji dolaze u žutoj, crvenoj, plavoj i zelenoj boji i na stolove unosi radost i veselje.

Kolekciju Merla Summer čine i ukrasne jastučnice u istim bojama. Bez obzira koristite li ih za sjedenje na terasi, u vrtu ili kao dekoraciju u dnevnom boravku, Merla Summer jastučnice će unijeti dodatnu dozu ljeta u vaš dom.

Osim prugaste kolekcije, Merla nudi i lanene stolnjake MerLan, idealne za one koji preferiraju prirodan i i sofisticiran izgled. Dolaze u nijansi natur i u dva različita uzorka. Osim profinjenog izgleda, karakterizira ih i dugovječnost.

Naime, svi proizvodi brenda Merla napravljeni su od visokokvalitetnih materijala i poseban način izrade osigurava da se svi Merla stolnjaci mogu prati na 95 stupnjeva, a da pritom ostanu jednako ugodni oku i kvalitetni na dodir.

Brend Merla je nositelj OEKO-TEX® Standarda 100, certifikata vodeće svjetske neovisne organizacije za sigurnost tekstila kojim se jamči da u proizvodnji nisu korišteni sastojci koji bi mogli biti zdravstveno upitni.

Btw ako se pitate odakle je brend Merla? Merla je maloprodajni brend Tvornice tekstila Trgovišće koja već 100 godina proizvodi premium posteljinu i stolno rublje za neke od najboljih hrvatskih i svjetskih hotela, resorta i restorana. Klijenti ih cijene zbog kvalitete posteljine i stolnog rublja, lakog održavanja i činjenice da je sav tekstil na izgled i opip isti i nakon više godina profesionalnog korištenja. U samo nekoliko godina postojanja kao maloprodajni brend, Merla je svojom damastnom posteljinom i stolnjacima vrhunske kvalitete unijela dašak luksuza najboljih hotela i restorana u brojne hrvatske domove.

Evo još par fotki iz Summer kolekcije…