Ova kuća je proglašena najkućom za odmor u 2021.

Upoznajte kuću u okolici Buzeta koja je proglašena najboljom kućom za odmor u Hrvatskoj po izboru Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i sporta u partnerstvu s Novim listom

Vjerojatno i vi i ja znamo puno lijepih, atraktivnih kuća u kojima bi voljeli provesti odmor. Zato i ne volim isticati superlative i titule najbolji, najljepši, naj…

No, ovih dana na 6. Forumu obiteljskog smještaja (FOS) dodijeljene su nagrade za Najiznajmljivače godine.

Najboljom vilom prema mišljenju Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Novog lista proglašena je Villa Adrian iz Dubrovnika, a najboljom kućom Casa mille olivi iz Buzeta. Najbolja kuća u kontekstu poštivanja ekologije proglašena je Divjake Log Home – Kraljica šume iz Gorskog kotara, a Villa Festina Lente s otoka Krka proglašena je najboljom kućom u kontekstu poštivanja baštine.

O interijerima nekih od tih kuća radije bih zadržala svoje mišljenje. No, ono što je sigurno – sve te kuće imaju fascinantnu okućnicu i visoku popunjenost gostiju tijekom cijele godine.

Evo kuće koja je dobitnik nagrade u kategoriji Najkuća za odmor, a ujedno i moj favorit – „Casa mille olivi“ u Klarićima u okolici Buzeta. Atraktivna okućnica s mnoštvom zelenila te divnim infinity bazenom s pogledom na brežuljke.

Kućica je mala, stara gotovo 200 godina, nenametljivog izgleda, s jednom spavaćom sobom i kaučem na razvlačenje u dnevnom boravku. Idealna za dvoje i bijeg od svega… Evo i linka i još malo slika.